Close

Strona 1 z 13 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 123

Domyślnie Ponoć Nowa puszka SONY

Domyślnie

jak to tam ktos ladnie napisal... najbrzydszy aparat jaki kiedykolwiek widziano... jakos mi to nei wyglada na nowsc, za brzydkie to to
    D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki

Domyślnie

kanciasty pryzmat a reszta opływowa? dziwny składaniec
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

i jeszcze jedna nowość ze stajni SONY/MINOLTA

http://www.gizmodo.com/photogallery/...ateurs/1557011

Domyślnie

teraz sa targi PMA, a tam tego nie pokazują - to by było bez sensu bo to najlepsza okazja do promocji - a sony pokazuje tam tylko kompakty.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    teraz sa targi PMA, a tam tego nie pokazują - to by było bez sensu bo to najlepsza okazja do promocji - a sony pokazuje tam tylko kompakty.

Czego nie pokazuja na PMA ??

Domyślnie

teraz sa targi PMA, a tam tego nie pokazują -.
    http://www.dpreview.com/articles/pma2007/Sony/
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

sorry - teraz widzę, że to zdjęcia z PMA
    ale w wykazie sony nowego sprzętu nie figurują lustrzanki - więc nie wiem co to za prototypy - bez nazw i bez parametrów.
    Rozumiem, że na targach samochodowych designerzy pokazują ładne prototypy - ale to nie jest ładne. MZ.

Domyślnie

ale w wykazie sony nowego sprzętu nie figurują lustrzanki - .
    Ale może mają poważne plany
    Ten większy wygląda na z cropem 0,99 - 1,09
    I obiektyw fiu fiu 85/1.4.
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

sorry - teraz widzę, że to zdjęcia z PMA
    ale w wykazie sony nowego sprzętu nie figurują lustrzanki - więc nie wiem co to za prototypy - bez nazw i bez parametrów.
    Rozumiem, że na targach samochodowych designerzy pokazują ładne prototypy - ale to nie jest ładne. MZ.

Tak jak szanowny kolega pisze
    A co do prototypów to prawda taka ze moze wyglad sie jeszcze zmieni...

i jeszcze jedna fotka
    http://www.dpreview.com/articles/pma...y/IMG_4806.jpg

Strona 1 z 13 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów