Szukaj
fajnie się ogląda i chciałoby się więcej. Mnie tam się podoba
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
2 i 3 świetnie złapane momenty. Ogólnie Młoda robi te zdjęcia.
Pozdrawiam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
całkiem spoko
jak widać nazwisko zobowiązuje![]()
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Dobry (lub nawet bardzo dobry) materiał, aż trudno uwierzyć, że został zrobiony "przy okazji".
Jak mógłbym wybierać to wolałbym wszystko w kolorze albo w B&W (z naciskiem na kolor!).
Nikon
Fajne zdjęcia! Z tych wstawionych tutaj najbardziej do mnie mówi 3, dobry kadr, fajna emocja. Na blogu całość dobrze się ogląda, jest równo i spójnie.
Kto był głównym fotografem? Nie wkurzałeś go troszkę?)
Miejmy nadzieję, że jego prace też są dobre)
Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527
Fotografem była Pani Edyta i tyle wiem :P można ją na jednym ze zdjęć zobaczyć więc jak ktoś rozpozna to fajnie.
starałem się nie przeszkadzać, w kościele prawie nie robiłem może z dwa trzy zdjęcia kiedy główny fotograf przemieszczał się pod ołtarza. Może troszkę przeszkadzałem przy wyjściu ale skąd miałem wiedzieć że młodzi dosłownie na wyciągnięcie mojej ręki zatrzymają się dadzą sobie buzi, taki fart. Na weselu starałem się bawić, jak fotograf był w innym rejonie sali to ja w innym, starałem się nie wchodzić w kadry, zabawy oczepinowe odpuściłem całkowicie. Uciążliwy chyba nie byłem.![]()
Świetna robota. Piękni młodzi, to aż chce się oglądać.
Skontaktuj się z nami