Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Agnieszka i Rafał

Kilka kadrów które poczyniłem 2 czerwca na ślubie Agnieszki i Rafała. Zdjęcia wykonane gościnnie, dla przyjemności.
    więcej na blogu

Domyślnie

fajnie się ogląda i chciałoby się więcej. Mnie tam się podoba
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

2 i 3 świetnie złapane momenty. Ogólnie Młoda robi te zdjęcia.
    Pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

całkiem spoko
    jak widać nazwisko zobowiązuje
    "I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
    H.C-B.

Domyślnie

Dobry (lub nawet bardzo dobry) materiał, aż trudno uwierzyć, że został zrobiony "przy okazji".
    Jak mógłbym wybierać to wolałbym wszystko w kolorze albo w B&W (z naciskiem na kolor!).
    Nikon

Domyślnie

Fajne zdjęcia! Z tych wstawionych tutaj najbardziej do mnie mówi 3, dobry kadr, fajna emocja. Na blogu całość dobrze się ogląda, jest równo i spójnie.
    Kto był głównym fotografem? Nie wkurzałeś go troszkę? )
    Miejmy nadzieję, że jego prace też są dobre )
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

Fotografem była Pani Edyta i tyle wiem :P można ją na jednym ze zdjęć zobaczyć więc jak ktoś rozpozna to fajnie.
    starałem się nie przeszkadzać, w kościele prawie nie robiłem może z dwa trzy zdjęcia kiedy główny fotograf przemieszczał się pod ołtarza. Może troszkę przeszkadzałem przy wyjściu ale skąd miałem wiedzieć że młodzi dosłownie na wyciągnięcie mojej ręki zatrzymają się dadzą sobie buzi, taki fart. Na weselu starałem się bawić, jak fotograf był w innym rejonie sali to ja w innym, starałem się nie wchodzić w kadry, zabawy oczepinowe odpuściłem całkowicie. Uciążliwy chyba nie byłem.

Domyślnie

Świetna robota. Piękni młodzi, to aż chce się oglądać.

Domyślnie

Dwójeczka czymś doświetlana?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów