dobra reporterka
Szukaj
dobra reporterka
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Ręce mi opadają jak czytam niektóre przemądrzałe komentarze, nie znajdując najczęściej potwierdzenia autorytetu ich autorów w ich portfolio...
Ot i całe sedno. Nic dodać, nic ująć. Kolego slivus - to zaszczyt być Twoją konkurencją na naszym małym rynku, choć ze mnie dla Ciebie du...a a nie konkurencja![]()
Jest dokładnie na odwrót. Momenty wobec których pewnie większość fotografów przeszłaby obojętnie (poganiając przy okazji MP do ustawiania się na tle jakiegoś badziewia… i obowiązkowo buziaczków) -- slivus wyłapuje bezbłędnie i uwiecznia na matrycy, ku uciesze młodych… i naszej -- rzecz jasna.
Reporterka na bardzo wysokim poziomie, naprawdę. Liczne perełki, które pozwolę sobie wyróżnić: 5, 7 (chyba naj), 8, 12.
Jedynie ostatnie nie pasuje mi do całości.
Serdecznie gratuluję.
A Ty powinieneś dostać po nosie za tą fausse modestie, o!![]()
Ostatnio edytowane przez swider ; 05-06-2012 o 20:02
Prawda to rzecz względna, a w tym wypadku Twoja prawda jest tą z kategorii „g.wno prawda”. Masz oko i piękne zdjęcie na koncie -- bez dyskusji.
Autorytarnie przerywam tego OT -- bo jako najzieleńszy z zielonych mogę!Ha!
![]()
Nosz… „zdjęcia”… miało być -- „zdjęcia”, bo jest ich naprawdę wiele. Moja culpa.
A Ty pewnie o tym doskonale wiesz, tylko się odgryźć chciałeś.![]()
Ależ gdzież bym śmiał...
Dobra, nie zaśmiecam Łukaszowi jego wątku, żeby w temacie pociągnąć - żywię naprawdę wielki szacunek dla jego spojrzenia i wykonywanej pracy. Znamy się osobiście i to tak dość dobrze, wiem, jak wiele serca wkłada w to co robi i jak podchodzi do tematu zdjęć ślubnych. Życzę każdemu takiego zaangażowania, naprawdę![]()
dla mnie kadry wyśmienite
bardzo, bardzo dobry materiał, oglądnołem z wieką przyjemnością![]()
D780|17-35|35|50|85
Skontaktuj się z nami