Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Melbourne

Domyślnie Melbourne

Troche sie pozastanawialem czy aby napewno dodac. A tam, niech bedzie, tylko prosze delikatnie
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No to bedzie ban...

A tak na powaznie - przycialbym odrobine nieba i zrobil z tego kawalek panoramy Swietne swiatlo, jak w trakcie zimy (ktora pewno za chwile bedziecie mieli) Ale sa dwie uwagi - odrobinke przeszkadzaja mi te budynki wchodzace w kadr z lewej (obok tej bialoczarnej kratki - albo dac wiecej budynkow, albo przyciac rowno z kratka ). Przeszkadza mi tez budynek w PD (ten z ciemnym dachem). Chetnie bym ucial prawa strone zeby pozbyc sie tego budynku (tak na wysokosci 2/3 mostu). To przesunie ciezar z centrali na prawo i doda uroku (wg mnie ). Wrzuc wieksza wersje jak mozesz bo szkoda dusic takie swiatlo w takim malym formacie

Domyślnie

Fajne zdjęcie w dobrym świetle. Mzd jednak po lewej trochę ciasno, a po prawej trochę pusto Technicznie bez uwag, bardzo ciekawa miejscówka, proszę o więcej . Pozdrawiam.

Domyślnie

Kurcze, szybko budują. Chyba mnie długo nie było w M
    Postuluję za wiekszym rozmiarem

Domyślnie

Dzieki, jeszcze nad tym propracuje troche, bo to naprawde byal taka obrobka na szybko. A ze w tym miejscu bywam co jakis czas to pewnie jeszcze kilka zdjec z tym widokiem sie pojawi. A co do wiekszego rozmiaru to postaram sie wrzucic wieczorem.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No i gdzie ta duza wersja? 2 tygodnie minely

Domyślnie

Za duzo pracy, za malo wolnego czasu
    Przekadrowane i wieksze:

Jakby ktos chcial naprawde duze

Tagi dla tego wątku