Troche sie pozastanawialem czy aby napewno dodac. A tam, niech bedzie, tylko prosze delikatnie![]()
Szukaj
Troche sie pozastanawialem czy aby napewno dodac. A tam, niech bedzie, tylko prosze delikatnie![]()
Fuji: X100, X-Pro1, X-T2
No to bedzie ban...![]()
A tak na powaznie - przycialbym odrobine nieba i zrobil z tego kawalek panoramySwietne swiatlo, jak w trakcie zimy (ktora pewno za chwile bedziecie mieli)
Ale sa dwie uwagi - odrobinke przeszkadzaja mi te budynki wchodzace w kadr z lewej (obok tej bialoczarnej kratki - albo dac wiecej budynkow, albo przyciac rowno z kratka
). Przeszkadza mi tez budynek w PD (ten z ciemnym dachem). Chetnie bym ucial prawa strone zeby pozbyc sie tego budynku (tak na wysokosci 2/3 mostu). To przesunie ciezar z centrali na prawo i doda uroku (wg mnie
). Wrzuc wieksza wersje jak mozesz bo szkoda dusic takie swiatlo w takim malym formacie
![]()
Fajne zdjęcie w dobrym świetle. Mzd jednak po lewej trochę ciasno, a po prawej trochę pustoTechnicznie bez uwag, bardzo ciekawa miejscówka, proszę o więcej
. Pozdrawiam.
Kurcze, szybko budują. Chyba mnie długo nie było w M
Postuluję za wiekszym rozmiarem![]()
Dzieki, jeszcze nad tym propracuje troche, bo to naprawde byal taka obrobka na szybko. A ze w tym miejscu bywam co jakis czas to pewnie jeszcze kilka zdjec z tym widokiem sie pojawi. A co do wiekszego rozmiaru to postaram sie wrzucic wieczorem.
No i gdzie ta duza wersja?2 tygodnie minely
![]()
Skontaktuj się z nami