Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice Iławy

Domyślnie

Bardzo sympatyczne zdjęcia. Jak widać, warto być cierpliwym.
    Pozdrawiam
    Krzysiek

Domyślnie

Gratulacje, rewelacyjne ujęcia Przyznam się, że obserwowane przeze mnie świstunki raczej wykazywały dużą płochliwość, więc zazdroszczę
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    ... Przyznam się, że obserwowane przeze mnie świstunki raczej wykazywały dużą płochliwość, więc zazdroszczę
    Prawdopodobnie trafiłem na jej rewir. Dzisiaj byłem tam na spacerze ale beż aparatu i kręciła się w tym samym miejscu. Szukałem gniazda, żeby mieć pewność, że nie zakłócam jej bytowania ale nie znalazłem. Dziwna sztuka. Pamiętam w ubiegłym roku, kiedy próbowałem sfotografować świstunkę i nie udało się. Była bardzo czujna i płochliwa
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Przyznam się, że zaciekawiła mnie, też myślałem, że gdzieś w pobliżu ma gniazdo, no ale skoro brak... to dobrze! Twoja opowieść daje nadzieję, że i mi się kiedyś uda
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów