Chciałbym poddać ocenie i krytyce moje pierwsze próby w portrecie nikkorem 85 mm f1.8G.
Szukaj
Chciałbym poddać ocenie i krytyce moje pierwsze próby w portrecie nikkorem 85 mm f1.8G.
Witam,
chyba jeszcze nie... Nie pasuje mie modelka podpiera siedzeniem kadr, nie pasują mi obcięte palce i na Twoim miejscu poprosiłbym Emilkę, by zdjęła te okulary. Na plus spokojne tło i brak jakichś elementów wystających np. z głowy modelki. Szarości mi wprawdzie nie wadzą, ale moim zdaniem, do tego światła nie pasują. Na Twoim miejscu jeszcze bym trochę zaczekał z publikowaniem zdjęć.
Pozdrawiam, QuadMan.
Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....
OK, dzięki za konstruktywną krytykę ... będę pracował nad kompozycją kadru, no i nad komunikacją z modelką![]()
Wydaje mi się że mógłbyś też dodać trochę więcej kontrastu + mniej powietrza nad głową + nie przwmawia do mnie poza modelki +
chyba jeszcze nie... Nie pasuje mie modelka podpiera siedzeniem kadr, nie pasują mi obcięte palce i na Twoim miejscu poprosiłbym Emilkę, by zdjęła te okulary. Na plus spokojne tło i brak jakichś elementów wystających np. z głowy modelki. Szarości mi wprawdzie nie wadzą, ale moim zdaniem, do tego światła nie pasują.
Skontaktuj się z nami