Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Manualne szklo do D70???

Wiem ze D70 nie gra z zadnymi obiektywami MF jesli nie posiadaja CPU. Ktos moze wie, czy istnieje jaks przejsciowka albo cos innego aby mozna bylo stosowac w tym aparacie szkla manualne?[/i][/quote]

Domyślnie

Ale po co przejścówka to nie Cannon. Mocowanie bagnetowe jest takie same w MF jak i AF.
    Ps. Dzień dobry jestem tu nowy i nie przeczytałem faQ
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Mocowanie jest takie same ale nie dziala pomiar swiatla... wiec ciezko sie robi zdjecia... gozej niz zenitem... tam sa diodki. Chodzi o to co zrobic zeby po zalozeniu obiektywu MF dzialal pomiar swiatla przymajmniej w programie A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fridrih
    Mocowanie jest takie same ale nie dziala pomiar swiatla... wiec ciezko sie robi zdjecia... gozej niz zenitem... tam sa diodki. Chodzi o to co zrobic zeby po zalozeniu obiektywu MF dzialal pomiar swiatla przymajmniej w programie A
    NIe ma takiej możliwości ale w czym ci przeszkadz pomiar ja czasem zakładam starego Nikona 35mm 1:2,5 seri E i jest OK
    Pozdrawiam i witam

[ Dodano: Wto 21 Cze, 2005 ]
    programie A
    do manualnego tylko program M

Domyślnie

Chciała by dusza do raju. Trza było D2(coś,tam)nabyć, to nie trzeba było by kombinować
    A przejścówka jest i owszem. Nazywa się to to svierlowsk four, tudzież inny wynalazek zwany światłomierzem.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Chciała by dusza do raju.
    HA HA
    Ale dzisiaj czytałam list czytelnika magazynu Zoom 4/2005 ostatnia strona który pyta czy kupił zepsutą lustrzanke Canon 300D bo nie morze włączyć monitora żeby sobie na nim kadrować

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antonina
    Ale dzisiaj czytałam list czytelnika magazynu Zoom 4/2005 ostatnia strona który pyta czy kupił zepsutą luszczankę Canon 300D bo nie morze włączyć monitora żeby sobie na nim kadrować
    Mogę mu naprawić za free. Teść ma punkt skupu złomu. Chłopaki aż się rwą do palników
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Dzieki... ludzilem sie ze cos takiego istnieje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fridrih
    Dzieki... ludzilem sie ze cos takiego istnieje...
    Zawsze możesz wstawić CPU do manuala. Gdzieś widziałem jak Canonowcy takie sztuczki odstawiali, bo oni zdaje się nie mają potwierdzenia ostrości z manualem.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antonina
    Ale dzisiaj czytałam list czytelnika magazynu Zoom 4/2005 ostatnia strona który pyta czy kupił zepsutą lustrzanke Canon 300D bo nie morze włączyć monitora żeby sobie na nim kadrować

Ty się nie dziw. Mam D70 i teksty, że cienki, bo monitorek nie działa sa na porządku dziennym. Każdy robi "zombi" i po chwili....ueeeeee..... monitorek nie działa? to jak się tym roni zdjęcia? A przeważnie każdy z miałczących miał kiedyś zenita..... ech......
    z serca pozdrawiam

lamP.Art
    http://www.marekwitkowski.info
    "Przedzieram się przez dżunglę życia pomrukując..."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów