Jeszcze jedno...podkręcanie nieba... nie bardzo jestem zadowolony z efektu. Proszę o ocenę.
Szukaj
Jeszcze jedno...podkręcanie nieba... nie bardzo jestem zadowolony z efektu. Proszę o ocenę.
Pentaxy dwa i trochę szkła
Mi się na jedynce bardzo podoba kadrowanie - wg. mnie konkret. Dwójka cała nieostra mi się widzi...![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Jeszcze jedno z tego miejsca:
Z pokazanych trzech:
- kompozycyjnie najbardziej podoba mi się jedynka, potem dwójka, trójka jest taka niezdecydowana nie dostrzegam co jest tematem...
- obróbkowo - trójka chyba najlepsza, potem jedynka, a dwójka - poległa (ostrość).
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Dziękuję za komentarze. 2 - ostrość padła gdzieś po drodze z LR na forum, ale to wina mojej ignorancji w świcie komputerów.
Bardzo podoba mi się ostatnie. Gratulacje.
Widzę tytuł roztocze zaglądam a tu... brak roztocza...dopiero trójka zaczyna nabierać właściwych kształtów typowo roztoczańskich
Trójeczka to jest właściwy kierunek dla pokazania tego co na roztoczu najpiękniejsze, polne fale. Masz super miejsca w zasięgu ręki, możesz poszaleć, pofalować oczywiście w odpowiednim klimacie
i będzie miodzio.
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=184132
Raz sobie byłem, tak pokazuję, nie po to, żeby się chwalić ale myślę głównie o takich miejscach... no i im wyżej tym lepiej![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 06-06-2012 o 15:33
"... brak roztocza...dopiero trójka zaczyna nabierać właściwych kształtów typowo roztoczańskich
"
Jacku, przyznaję rację, chociaż dla mnie to właśnie jest Roztocze, a w zasadzie jego obrzeża. Może jeszcze nie w pełnej odsłonie, ale daj mi szansę. Teren jest rozległy i do dobrych miejscówek dociera się z trudem.
To moja pierwsza prezentacja na tym forum i w zamyśle próba poddania pod ocenę tego czego się nauczyłem. Bo fakt jest taki, że dopiero się uczę.
Po wtóre chciałem sprowokować innych do podjęcia tego tematu i prezentacji zdjęć.
Ps. Jeśli to możliwe, podpowiedz gdzie ta miejscówka, którą pokazałeś, bo rzeczywiście godna odwiedzin.
Ostatnio edytowane przez maregoc ; 06-06-2012 o 16:14 Powód: korekta wpisu
Skontaktuj się z nami