Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jeszcze jedno...podkręcanie nieba... nie bardzo jestem zadowolony z efektu. Proszę o ocenę.

Pentaxy dwa i trochę szkła

Domyślnie

Mi się na jedynce bardzo podoba kadrowanie - wg. mnie konkret. Dwójka cała nieostra mi się widzi...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Jeszcze jedno z tego miejsca:

Domyślnie

Z pokazanych trzech:
    - kompozycyjnie najbardziej podoba mi się jedynka, potem dwójka, trójka jest taka niezdecydowana nie dostrzegam co jest tematem...
    - obróbkowo - trójka chyba najlepsza, potem jedynka, a dwójka - poległa (ostrość).
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Dziękuję za komentarze. 2 - ostrość padła gdzieś po drodze z LR na forum, ale to wina mojej ignorancji w świcie komputerów.

Domyślnie

Bardzo podoba mi się ostatnie. Gratulacje.

Domyślnie

Widzę tytuł roztocze zaglądam a tu... brak roztocza ...dopiero trójka zaczyna nabierać właściwych kształtów typowo roztoczańskich Trójeczka to jest właściwy kierunek dla pokazania tego co na roztoczu najpiękniejsze, polne fale. Masz super miejsca w zasięgu ręki, możesz poszaleć, pofalować oczywiście w odpowiednim klimacie i będzie miodzio.

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=184132
    Raz sobie byłem, tak pokazuję, nie po to, żeby się chwalić ale myślę głównie o takich miejscach... no i im wyżej tym lepiej
    Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 06-06-2012 o 15:33

Domyślnie

"... brak roztocza ...dopiero trójka zaczyna nabierać właściwych kształtów typowo roztoczańskich "

Jacku, przyznaję rację, chociaż dla mnie to właśnie jest Roztocze, a w zasadzie jego obrzeża. Może jeszcze nie w pełnej odsłonie, ale daj mi szansę. Teren jest rozległy i do dobrych miejscówek dociera się z trudem.
    To moja pierwsza prezentacja na tym forum i w zamyśle próba poddania pod ocenę tego czego się nauczyłem. Bo fakt jest taki, że dopiero się uczę.
    Po wtóre chciałem sprowokować innych do podjęcia tego tematu i prezentacji zdjęć.

Ps. Jeśli to możliwe, podpowiedz gdzie ta miejscówka, którą pokazałeś, bo rzeczywiście godna odwiedzin.
    Ostatnio edytowane przez maregoc ; 06-06-2012 o 16:14 Powód: korekta wpisu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maregoc Zobacz posta
    Jacku, przyznaję rację, chociaż dla mnie to właśnie jest Roztocze, a w zasadzie jego obrzeża. Może jeszcze nie w pełnej odsłonie, ale daj mi szansę. Teren jest rozległy i do dobrych miejscówek dociera się z trudem.
    To moja pierwsza prezentacja na tym forum i w zamyśle próba poddania pod ocenę tego czego się nauczyłem. Bo fakt jest taki, że dopiero się uczę.
    Po wtóre chciałem sprowokować innych do podjęcia tego tematu i prezentacji zdjęć.

Ps. Jeśli to możliwe, podpowiedz gdzie ta miejscówka, którą pokazałeś, bo rzeczywiście godna odwiedzin.
    Ależ ja nie krytykuję technicznie jest całkiem fajnie, tylko właśnie te miejscówki... na pewno nie jest to takie proste ale z czasem dotrzesz do coraz ciekawszych
    Na PW podrzucę, tylko później

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów