mógłbym się rozpływać nad modelką do rana, ale przyznam że naprawdę dałeś radę, ja bym wymiękł i tylko się głupio gapił zamiast robić zdjęcia.
B&W cud malina.
Szukaj
mógłbym się rozpływać nad modelką do rana, ale przyznam że naprawdę dałeś radę, ja bym wymiękł i tylko się głupio gapił zamiast robić zdjęcia.
B&W cud malina.
Generalnie mam bardzo pozytywne odczucia (zdjęcia są miłe dla oka, po prostu wywierają wrażenie), ale chętnie zobaczyłbym też coś szerszego. Nie bierz tego do siebie, ale wydaje mi się, że dziewczęta o tego typu urodzie to pewnego rodzaju "samograj", że jakbyś portretu nie zrobił, to i tak wyjdzie korzystnie![]()
Bardzo przyjemne zdjęcia. Wzrok modelki przyciąga uwagę. Kusi spojrzeniem, flirtuje zalotnym uśmiechem.
Po prostu kwintesencja kobiecości. Tak właśnie powinno przedstawiać się młode i piękne dziewczyny.
Dziewczyna ze zdjęć jest chyba bardzo zadowolona.![]()
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Dziękuję za opiniecoś szerszego od Karoliny- choć nie ukrywam, że co do kadrów ze wszystkich zdjęć, najbardziej podobają mi się te, które wstawiałem na początku
i w sumie zgadzam się z MaciekW- jest to bardzo fotogeniczna dziewczyna i według mnie świetnie wygląda na zdjęciach
Już niedługo pooglądamy razem zdjęcia i poznam jej opinię na temat reszty
6.
7.
Razem z nami na kawie i herbacie była także Paulinaktórej kilka kolorowych zdjęć też postaram się tu wrzucić
Mam nadzieję, że również się spodobają
Zaryzykuję stwierdzenie, że jesteś lepszy od Hanibala.
Podaj jej link do tego wątku, niech dziewczyna ma świadomość co się o niej i o zdjęciach wypisuje.![]()
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Świetnie pokazałeś modelkę. Niepotrzebne upiększacze - zdrowa natura w pełnej krasie. Miło od czasu do czasu zobaczyć taki portret. Bardzo sympatycznie wyszło.
Słabsza siódemka oraz przyciemnione dłonie na jedynce m.in. Kadry czasem na granicy.
cudne dziewczę! Kolor zdecydowanie bardziej do mnie przemawia![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Skontaktuj się z nami