Szukaj
Nie te światło, nie ten klimat i chyba nie ta perspektywa, tak w mojej ocenie. Lecz trochę wyrównać i będzie git, szczególnie, że fajnie złapany moment i na 1 i 2.
Ciut wyprostować i będzie dobrze!A temat jeszcze poprawimy
Mi się nie udało, żadnego ostrego zdjęcia wykonać ze zdobyczą, gratuluję![]()
Ostatnio edytowane przez evilseed ; 31-05-2012 o 22:27
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
co wy z tym prostowaniem, wg mnie jest ok, natomiast nad kolorystyką, kontrastem bym posiedział.
Wielki plus za kompozycje, bo widzę że tu tylko stojący ptaszek na okrągło.
Kadrowanie pozostawia wiele do życzenia, w obu zdjęciach brakuje prawej strony.
Jedynka mnie rozwaliła zdecydowanie lepsza.
dziękuje tak czy inaczej za miłe słowa i podpowiedzi
jak widać każdy lubi i znienił by coś innego
- kolory i kontrasty - chyba zawsze z tym mam problem - być może dlatego , że nad zdjęciami zawsze siedzę wieczorem w ciemniejszym pokoju , a to na pewno ma wpływ na mój odbiór
- kadrowanie - brakuje prawej strony ... mam odmienne zdanie - jak by była w całości to ptaki będą w centrum kadru
- perspektywa - czy zawsze musi być z poziomu wody - wiem , że taka jest naj , ale nie zawsze można - czy lepiej nie robić takiego zdjęcia
no i to co na co prawie wszyscy zwrócili uwagę : prostowanie - o tym później muszę to jeszcze w domu sprawdzić![]()
etam ... czepiacie się
mnie się podoba bo jest akcja, sekundy na zrobienie zdjęcia i to najważniejsze chwycić moment... a prostowania i inne mz nie ważne ...![]()
dwójka warta odbitki
Teraz Lady Ku
Skontaktuj się z nami