Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Rybitwa i ...

Domyślnie Rybitwa i ...

Skoro Kamil nie chce pokazać co jego szło po remoncie może , to ja pokaże zaczepnie z tego wyjścia

1.

2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szardin Zobacz posta
    Skoro Kamil nie chce pokazać co jego szło po remoncie może , to ja pokaże zaczepnie z tego wyjścia
    Coś mi tu nie gra
    Jedynkę trochę wyprostować, dodać niebieskiego i będzie gitara (po mojemu oczywiście)
    Pozdrawiam Jacek P.

Domyślnie

Nie te światło, nie ten klimat i chyba nie ta perspektywa, tak w mojej ocenie. Lecz trochę wyrównać i będzie git, szczególnie, że fajnie złapany moment i na 1 i 2.

Domyślnie

Ciut wyprostować i będzie dobrze! A temat jeszcze poprawimy
    Mi się nie udało, żadnego ostrego zdjęcia wykonać ze zdobyczą, gratuluję
    Ostatnio edytowane przez evilseed ; 31-05-2012 o 22:27
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

co wy z tym prostowaniem, wg mnie jest ok, natomiast nad kolorystyką, kontrastem bym posiedział.

Domyślnie

Wielki plus za kompozycje, bo widzę że tu tylko stojący ptaszek na okrągło.
    Kadrowanie pozostawia wiele do życzenia, w obu zdjęciach brakuje prawej strony.
    Jedynka mnie rozwaliła zdecydowanie lepsza.

Domyślnie

dziękuje tak czy inaczej za miłe słowa i podpowiedzi
    jak widać każdy lubi i znienił by coś innego
    - kolory i kontrasty - chyba zawsze z tym mam problem - być może dlatego , że nad zdjęciami zawsze siedzę wieczorem w ciemniejszym pokoju , a to na pewno ma wpływ na mój odbiór
    - kadrowanie - brakuje prawej strony ... mam odmienne zdanie - jak by była w całości to ptaki będą w centrum kadru
    - perspektywa - czy zawsze musi być z poziomu wody - wiem , że taka jest naj , ale nie zawsze można - czy lepiej nie robić takiego zdjęcia

no i to co na co prawie wszyscy zwrócili uwagę : prostowanie - o tym później muszę to jeszcze w domu sprawdzić

Domyślnie

etam ... czepiacie się

mnie się podoba bo jest akcja, sekundy na zrobienie zdjęcia i to najważniejsze chwycić moment... a prostowania i inne mz nie ważne ...

dwójka warta odbitki
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofman Zobacz posta
    Kadrowanie pozostawia wiele do życzenia, w obu zdjęciach brakuje prawej strony.
    Brakuje? Czego brakuje? Uzasadnisz?
    Krzysztof Paszkiewicz

Uprawnienia umieszczania postów