Wiesz, dla mnie kupowanie kota w worku to raczej na allegro jest. Poza tym, to nie jest prywatna aukcja, tylko firmy, która daje Ci roczna gwarancje na sprzęt. Spojrzałeś ile maja opinii ? Ponad 30 tys, z czego 99% to pozytywy. Jak dla mnie wystarczająca argumentacja. Generalnie nigdy nie miałem problemów z zakupami na ebay'u (zarówno niemieckim jak i angielskim, bo tam tez zdarza mi się kupować rożne rzeczy). Zeby nie byc goloslownym - ostatni moj zakup na ebay.de - jak widzisz deczko inny przedzial cenowy, wszystko bez najmniejszych problemow, sprzet jest u mnie i wszystko dziala jak powinno, a nawet byla niespodzianka, bo zamiast deklarowanych 8tys klapniec jest 6tys.... Zrob to samo na allegro, gdzie ktos sprzedaje sprzet z przebiegiem 145 tys i mowi, zeby sie nie sugerowac przebiegiem... (tutaj) gdzie ja po odliczeniu cen wszystkich dodatkowych akcesoriow kupilem w tej samej cenie praktycznie nowy aparat.
Decyzja i tak należy do Ciebie
jeszcze jedna sprawa, jest opcja Preisvorschlag senden czyli przycisk pod opcja kup teraz - jednym slowem mozesz sie z nimi potargowac, zawsze na przesylke mozesz uszczknac...
Szukaj

Skontaktuj się z nami