Szukaj
Pozdro. Wojtek
no Chłopie pozamiatałeś , szacunek
Kolorystycznie bardzo mi sie podoba, kadr tez ekstra. Co do ostrosci dolu nie mam zastrzezen, drzewa tez ok. Ale domek, no za bardzo pomiziany jak dla mnie.
Tak to wyglada jakbys od gory zdjecia dal filtr z plynnym przejsciem, pt mizianko.
Niektorym sie bedzie podobac, ja tez czasami lubie miekko, no ale tutaj ten domek jak dla mnie za bardzo zmiekczony.
Ogolnie bardzo dobra fota i mi sie podoba. Ale widzialbym ja inaczej obrobiona (mizianka mniej)
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Drzewa, mz, wyglądają trochę nienaturalnie zmiękczone. Poza tym rewelacja.Kolory, kadr - wręcz pięknie.
Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...
Oj malujesz Wojtek malujeszSam kadr bardzo fajny, warunki mocno sprzyjające ale...ja też uważam, że należałoby pominąć w mizianiu drzewa i całe gospodarstwo
![]()
A ja nie wiem, podoba mi się jak jest - musiałbym zobaczyć, czy czegoś przy okazji nie straci ta fota.
Szopofotografik powinien udoskonalić swój warsztat, bo jeszcze mgły kiepsko wyglądają i będzie cud miód.
A "dzieło" powinno być zamieszczone w kategorii "before and after" a nie w krajobrazie.
Skontaktuj się z nami