Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Domek

Domyślnie Domek

Zapraszam .

Dziękuję .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

no Chłopie pozamiatałeś , szacunek
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

podoba się ! całkie mudane mizianko

Domyślnie

Kolorystycznie bardzo mi sie podoba, kadr tez ekstra. Co do ostrosci dolu nie mam zastrzezen, drzewa tez ok. Ale domek, no za bardzo pomiziany jak dla mnie.
    Tak to wyglada jakbys od gory zdjecia dal filtr z plynnym przejsciem, pt mizianko.
    Niektorym sie bedzie podobac, ja tez czasami lubie miekko, no ale tutaj ten domek jak dla mnie za bardzo zmiekczony.

Ogolnie bardzo dobra fota i mi sie podoba. Ale widzialbym ja inaczej obrobiona (mizianka mniej)
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba. Jest bardzo malarsko i właśnie według mnie "mizianka" jest w sam raz
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Kolorystycznie bardzo mi sie podoba, kadr tez ekstra. Co do ostrosci dolu nie mam zastrzezen, drzewa tez ok. Ale domek, no za bardzo pomiziany jak dla mnie.
    Tak to wyglada jakbys od gory zdjecia dal filtr z plynnym przejsciem, pt mizianko.
    Niektorym sie bedzie podobac, ja tez czasami lubie miekko, no ale tutaj ten domek jak dla mnie za bardzo zmiekczony.

Ogolnie bardzo dobra fota i mi sie podoba. Ale widzialbym ja inaczej obrobiona (mizianka mniej)
    Podpisuję się obiema rękami pod opinią Krzysztofa.
    Chętnie zobaczę bardziej naturalną obróbkę w tym kadrze
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Drzewa, mz, wyglądają trochę nienaturalnie zmiękczone. Poza tym rewelacja.Kolory, kadr - wręcz pięknie.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Oj malujesz Wojtek malujesz Sam kadr bardzo fajny, warunki mocno sprzyjające ale...ja też uważam, że należałoby pominąć w mizianiu drzewa i całe gospodarstwo

Domyślnie

A ja nie wiem, podoba mi się jak jest - musiałbym zobaczyć, czy czegoś przy okazji nie straci ta fota.

awaw12
    Gość

Domyślnie

Szopofotografik powinien udoskonalić swój warsztat, bo jeszcze mgły kiepsko wyglądają i będzie cud miód.
    A "dzieło" powinno być zamieszczone w kategorii "before and after" a nie w krajobrazie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów