Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Giganty...

Domyślnie

Zresztą wszystkie wschody i zachody jakie zaliczyliśmy na zielonej wyspie ubogie w światło były.
    Teraz, tego światła mamy za dużo
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Kapitalne. Warsztat wzorcowy, jak zwykle...
    NIKON

Domyślnie

Skupiłeś się na detalu podłogi + okrasiłeś fajnymi barwami i klimatem, kadr też jest wciągający, i wyszło to co wyszło, czyli świetna praca. ;p

Domyślnie

Kapitalne, nie widziałem nic lepszego z tego miejsca, czapki z głów i tyle. Wielki plus za rozmiar w jakim pokazujesz, niektórzy lubią znaczkami się pochwalić, na których za wiele nie widać.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Kolorki mi pasują jak ulał Świetnie naprawdę

Domyślnie

Klawo! Focus jest mega, giganty ładnie wciągają, światło na niebie pastelowe bardziej niż drapieżne co może się podobać, lub nie. Ja za dół dałbym maxa, za górę trochę niżej jeśli mam być szczery. Całość znakomita i zapewne masz tego świadomość.
    Pozdrawiam
    Rafał
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Kolorystycznie pięknie podane. Widać już wcześniej było że światło Was nie rozpieszczało, ale co to za przeszkoda dla oddanego sprawie fotografa

Domyślnie

Perfekcyjnie zbudowany kadr.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Miejscówka robi wrażenie, a wykonanie jak zawsze - świetne

Domyślnie

Świetna miejscówka, ... i świetne wykonanie .
    Pozdro. Wojtek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów