Teraz, tego światła mamy za dużoZresztą wszystkie wschody i zachody jakie zaliczyliśmy na zielonej wyspie ubogie w światło były.![]()
Szukaj
Skupiłeś się na detalu podłogi + okrasiłeś fajnymi barwami i klimatem, kadr też jest wciągający, i wyszło to co wyszło, czyli świetna praca. ;p
Kapitalne, nie widziałem nic lepszego z tego miejsca, czapki z głów i tyle. Wielki plus za rozmiar w jakim pokazujesz, niektórzy lubią znaczkami się pochwalić, na których za wiele nie widać.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Klawo! Focus jest mega, giganty ładnie wciągają, światło na niebie pastelowe bardziej niż drapieżne co może się podobać, lub nie. Ja za dół dałbym maxa, za górę trochę niżej jeśli mam być szczery. Całość znakomita i zapewne masz tego świadomość.![]()
Pozdrawiam
Rafał
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Kolorystycznie pięknie podane. Widać już wcześniej było że światło Was nie rozpieszczało, ale co to za przeszkoda dla oddanego sprawie fotografa![]()
Perfekcyjnie zbudowany kadr.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Miejscówka robi wrażenie, a wykonanie jak zawsze - świetne![]()
Świetna miejscówka, ... i świetne wykonanie.
Pozdro. Wojtek
Skontaktuj się z nami