Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Duza torba na kolkach

Poszukuje sporych rozmiarow okolo 100 litrow wozka/torby na kolkach.Musi byc solidna,mocna do przewozenia gratow w terenie.Moje kosci juz nie daja rady dzwigac na plecach gratow 20-30kg.Potrzebuje cos co bede swobodnie ciagal jedna reka.
    Jakies propozycje?
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

Widze Piotrze, ze zakupy idą pełną parą Ale wiesz co mnie zastanawia - jak Ty chcesz nosic 20-30kg sprzetu w walizce na kółkach w terenie Chyba ze mowisz o kółkach z jakimiś protektorami jak u crossa
    Po kiego nosic tyle szpejtu? Nie wystarczą 1-2 obiektywy ?

Domyślnie

W teren na kółkach to jakąś walizkę LowePro albo ThinkTank (największy logistics manager ale nie wiem ile on ma pojemności, trzeba poszukać). Aczkolwiek jak będziesz ciągnął to po piachu to kółka i ich łożyska szybko będziesz wymieniał. Chyba, że w teren masz na myśli miasto. Ew jest jeszcze wózek systemowy Kata za jakieś 170 pln i do tego dobierzesz jakiś bag z ich oferty. Wózek ma regulowaną szerokość rozstawu kółek i w terenie ew można sobie dostosować. Kółka też ma solidne (łącznie 4 - po 2 na stronie jak w tylnej osi aut ciężarowych). Miałem taki ale 2 tyg sprzedałem wraz z plecakiem. Ostro go nie testowałem ale plus jest taki że jak potrzebujesz to go zdejmujesz i możesz go wykorzystać do różnych produktów tej firmy przystosowanych do niego.
    Szymek

Domyślnie

Narazie nie bede sie rozpisywal ale juz wiesz,ze 20kg to nie przesada.Poczekam na propozycje,nadal przystaje przy swoim.Mam juz jeden ale maly cos w stylu jak babunie ciagaja do sklepu.Dobra sprawa tylko ja potrzebuje sporo wiekszy na kolach,kiedys byly takie rowery PELIKAN dobry rozmiar kol.
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

Najlepiej aluminiowa solidna wyspawana rama.Moze sa jakies przemyslowe czy gospodarcze nie chodzi mi o takie wielkie do przewozenia drewna na opal.
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

Może melexa sobie kup?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Wydaje mi się, że gotowca z duzymi kołami nie znajdziesz, chyba że magazynowy do beczek 200l

Pozostaje pospawanie/zakup np. czegoś takiego i wymiana kółek. Koła możesz zaadoptować z wózka dziecięcego - masz możliwość szybkiego demontażu kół do transportu w aucie.
    D814 | 12-300/1.4-4

Domyślnie

Marek wiesz,ze nie jestem za dobry kierowiec

Cytat Zamieszczone przez dandan Zobacz posta
    Wydaje mi się, że gotowca z duzymi kołami nie znajdziesz, chyba że magazynowy do beczek 200l

Pozostaje pospawanie/zakup np. czegoś takiego i wymiana kółek. Koła możesz zaadoptować z wózka dziecięcego - masz możliwość szybkiego demontażu kół do transportu w aucie.
    Cos w tym stylu szukam,jak po 3-4 wyprawach mi sie rozsypie to nie bede plakal.

Znalazlem cos takiego tylko szkada tylu pieniedzy,troche drogie.
    http://zakupy.muratordom.pl/wozki-tr...arametry/#opis
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

A z takim wózkiem ciągniętym za plecami nie będzie Ci cholernie niewygodnie się przedzierać przez krzaczory? Nie lepiej porządny, duży turystyczny plecak?

Edit:
    eBay
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Mam plecak naprawde spory wojskowy.
    http://www.ebay.co.uk/itm/2610182801...#ht_691wt_1185

Wozek bedzie do transportu po piachu,lace i niskiej trawie.Plecak bedzie zapakowany tym co trzeba aby wyruszyc w dalsza czesc terenu,jak juz bedzie nie do przejechania to na garba a wozek w krzoki.
    Ostatnio edytowane przez U-CUT ; 29-05-2012 o 09:38 Powód: plecak
    out of the body
    OM10+S28-70

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów