Kilka z testu 50 1.8 D ..Kompozycja może nie powowala, ale takie zestawienie mi sie nasuneło...
1.
Shot at 2012-05-28[/IMG]
2.
Shot at 2012-05-28[/IMG]
3. B&W
Shot at 2012-05-28[/IMG]
4. B&W
Shot at 2012-05-28[/IMG]
Szukaj
Kilka z testu 50 1.8 D ..Kompozycja może nie powowala, ale takie zestawienie mi sie nasuneło...
1.
Shot at 2012-05-28[/IMG]
2.
Shot at 2012-05-28[/IMG]
3. B&W
Shot at 2012-05-28[/IMG]
4. B&W
Shot at 2012-05-28[/IMG]
Ostatnio edytowane przez sasz87 ; 28-05-2012 o 20:03 Powód: niewidać zdjęć ;/
nic nie widzenie ma zdjec, tylko numerki
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Pasowało by jakieś tlące się cygaro, papieros na jakiejś stylowej popielniczce....
czyli lecenie schematami...
zbyt teatralne to ustawienie jest
Jack i PRL? To nie przejdzie. To tak jakby za kierownicą bolidu F1 siedział czołgista z 2 wojny.
oceniajac to jako zdjecie produktowe to absolutny koszmar
swiatlo, kadr,dbalosc o szczegoly... wszystko na nie
Road to Manila
nie podoba mi się... mogło by być lepiej.. ;c
Zdjęcie mojej koleżanki (Anna Jarawka) i tam dać mu tą buteleczkę do ręki.. kurczę. to by całkiem zajefajnie wyszło gdybyś miał taki lepszy pomysł czy coś![]()
bo serio to zdjęcie nie przekonuje mnie.. może gdby pajęczyna na butelce.. kurczę nie wiem ;c .. pozdrawiam
NIKON D7200 / 24-70 / 50 /
MINOLTA ( 4 sztuki ) oraz miliony klisz w lodówce
Nie nie miało to być zdjęcie produktowe absolutnie, bardziej moje własne widzimisie dla testu obiektywu, póżniej obróbki, kolorów.A zestawienie Jacka z PRLem wydało mi sie niebanalne...światła można powiedzieć, że nie było, z prawej strony okno i to wszystko. Bardziej liczyłem właśne na uwagi na temat ostrości, kolorów b&w itp. Ale na własnej skórze doświadczyłem że f1.8 niestety w tym obiektywie daje lekkie mydło, np.na białych napisach butelki(te są na f 2.![]()
Skontaktuj się z nami