Szukaj
Fajnie Ci to wyszło, własnie planowałem wybrać się nad ten wodospad, chodź nie wiem czy trafie, bo dawno tam nie byłemDo mnie Jedyneczka bardziej przemawia, na dwójce nie wiem czy bym nie zrobił szerzej lekko.
Tez sie tam musze tam jeszcze wybrac. Zdjecia te robilem 3 lata temu, w pierwszym miesiacu po kupnie aparatu, wiec nie wiedzialem jeszcze co jest trumfem![]()
ale chyba bo jakimś deszczu byłeś, bo ja o ile pamietam to ten wodoospad był troszkę mniejszy
To byl w dzien po deszczu albo nawet w ten sam dzien kiedy padalo. Ogolnie bylo malo slonecznie ale gdzie nie gdzie sie przebilo swiatelko i wlasnie to widac na pierwszym. Ale ten wodospadzik nie jest w cale taki maly.
Maly nie jest, ale jak nie pada to nie wiele wody z niego leci, przynajmniej tak było jak ja byłem.
To nie jestem pewnien czy mowimy o tym samymBo z tego co mi wiadomo zawsze tam duzo wody "spada" bo to gorski potok.
to jest ten co na obidze się jedzie z Jazoska?
DokladnieCzyli chyba mowimy o tym samym.
na to wygladaJa w sumie też dawno tam byłem tak że może było tak, że długo nie padało i dlatego mnie się tak wydaje;D
Skontaktuj się z nami