Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Kasia

Domyślnie Kasia

Cześć, nie zwykłem tu publikować choć forum śledzę na bieżąco. A teraz dużo wolnego czasu, bo po maturze jestem więc i na zdjęcia jest czas.

Jestem tylko kompletnym amatorem, modelka też pierwszy raz przed obiektywem.
    Zapraszam do komentowania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

I bonus dla lubiących bokeh

Domyślnie

oj masz z kim na foty chodzić....
    Dziewczę o ślicznej urodzie.
    z tego co mi się rzuciło w oczy to 1 i 4 nie potrzebne skosy
    7 i 6 chyba mialy byc proste a wydaje mi sie ze lekko lecą .Jak prosto to prosto

edit: ok stwierdze,czuje sie jak na poddaszu.Troche za duzo tych skosów.Ale to sprawa indywidualna
    Ostatnio edytowane przez Gomad ; 27-05-2012 o 17:36
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Jak dla mnie to zbyt nachalnie wyciągane kolory , troche nad tym nie panujesz szczególnie widać do na skórze dziewczyny która jest miejscami czerwono/zółta .
    1 Fajnie wyeksponowane nogi , tylko nie wiem po co skos zrobiłeś. 2 Bardzo przyjemny portrecik. Szkoda , ze ręce własnie zaczerwienione . 3 tutaj niestety ale przesadziłeś i zrobiła sie " Żyrafa " - kosz . 4 Znów nie potrzebny skos , zbyt mocno wyciągnięte te kolory , odciągaja uwagę od dziewczyny . 5 Ciut za jasno , ale Również bardzo fajna klatka . 6 Tutaj dziewczyna wyszła troche płasko , moze to wina obróbki i jakoś nie do końca ostro , znów kolory intensywne chodz mniej . 7 Przyjemny kadr , również zaliczam do udanych . 8,9,10 , Kolor skóry , za intensywny kolor tła , skosy .
    FX

Domyślnie

Świetny wynik! Dla mnie skosy są OK, przyczepię się do kilku małych szczegółów: #2 odrobina więcej dołu żeby nie obcinać rąk; #6 coś pod kolanem prawej nogi; #8 i 9 - okolice pachy do lekkiej korekty; #bonus - lewa dłoń ciemna i czerwona.
    Podsumowując: dla mnie 5,1,2 najlepsze. Idźcie tą drogą :-]
    ---
    Oper

Domyślnie

Co do 1 i 8 zdjęcia to jednak będę tych skosów bronił, bo popełniłem je świadomie. A faktycznie trochę chyba ich przesyt w paczce nastąpił.

Co do reszty uwag to biorę na siebie. W obróbce wciąż nie jestem najlepszy, ćwiczę.

Domyślnie

Nie mogę wybrać najlepszego zdjęcia bo wszystkie są bardzo ciekawe : )
    Podoba mi się taka delikatna obróbka ; )
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

z całego setu 7 najbardziej mi sie podoba - za kadr, nie wypowiem sie co do obrobki bo z tym sam mam najwiekszy problem. A cała sesja na duzy plus. Mnie skosy wogole nie przeszkadzają. Jedynie 3 wogole mi nie pasuje.

Domyślnie

dziewczę sliczne i jak na 1 raz jest fajnie. Skosy to jakies nieporozumienie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie

Świetny set, bardzo ładne fotki jedyne co przeszkadza to pachy o których już wspominali.
    Ciekawa obróbka. Całość bardzo przyjemne o modelce nie wspominam (mniam).
    Czekam na kolejną prezentacje.

Oszczędny w słowach Awatar PinkaSSek
    Miasto
    Kraków / Ogrodzieniec

Domyślnie

zakochałem się.... daj namiary na modelkę

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów