Nie umiem tego zdjęcia ocenić,
bo siedzi tam bardzo bliska mi osoba i dostaję palpitacji serca
za każdym razem jak patrzę na to zdjęcie.
Ale może pomożecie.
Szukaj
Nie umiem tego zdjęcia ocenić,
bo siedzi tam bardzo bliska mi osoba i dostaję palpitacji serca
za każdym razem jak patrzę na to zdjęcie.
Ale może pomożecie.
Gdyby tam moja bliska osoba siedziała, to tez bym dostał palpitacjico do zdjęcia, to bardzo mi się podoba, jedyne co to chyba osoba na zdjeciu lekko rozmyta(chyba ze mi się wydaje)
wow! ten róg skalny to wygląda jak by był doklejony, ale rzeczywiście takie popisy nie są na miejscu. W irlandii na klifach podczas silnego podmuchu wiatru spadła matka z dzieckiem ojciec stał tuz obok. Straszny dramat, nigdy na coś takiego nie pozwoliłbym bliskiej mi osobie. Miejsce w kadrze przerażająco piękne.
D700+50mm f1.8G+Di866
Nic nie doklejone :/
Pomijając "inne" sprawy zdjęcie fajnie pokazuje potęgę gór. Kontrast miedzy "mrówką", a wielkością skały. Nie wiem tylko, czy nie lepiej by było przyciąć trochę dołu i góry.
Kapitalne miejsce by zaprosić teściową na fotki!
Samo zdjęcie może bym "wyszczuplił" pozbywając się części prawej strony - skała stałaby się optycznie wyższa. Wadą takiego rozwiązania byłby znaczny skok Twojego ciśnienia.
LED ZEPPELIN
Miejsce znane, a i kadry z niego bardzo mi się podobają.
Uwagi Andrzeja odnośnie prawej jak najbardziej słuszne, choć pewnie masz i taki kadr![]()
Z siedzącą sylwetką tylko to akurat i właśnie to mi się najbardziej podoba, pomijając moje ciśnienie. Podkreśla bezbronność postaci, tak myślę. Trochę obcięte od dołu, może trzeba było zostawić. Drugiej okazji raczej nie będzie bo owa osoba nie ma ochoty powtarzać tego wyczynu.
Dla tych co nie widzieli: Preikestolen z poziomu fiordu. Taki wystający ząbek. Na pierwszym zdjęciu jest tylko mała część tego ząbka.
Zdjęcie świetne i niczego bym w nim nie zmieniał. Jest doskonale wyważone.
A new shit has come to light...
Galeria: www.artifoto.ksu.pl
D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L
Skontaktuj się z nami