Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Daggi - kolory

Domyślnie Daggi - kolory

Domyślnie

Pamiętam z Canon-Board, że ew. negatywne oceny Twoich zdjęc spotykały się z ripostami typu "nie znasz się na zdjęciach modowych i modelingu". Dlatego nie odważę się napisac nic więcej, niż że cięcie w kolanach, to wielce niekorzystna maniera. Nie chcąc nazwać tego błędem...

Domyślnie

Jedynka to ciekawa kompozycja. Kolory są na moje oko trochę nie do końca dobrane, ale jeszcze się to mieści wszystko w granicach. Dobre pociągnięcie linii i dynamiczny kadr. Co prawda zdjęcie jest trochę o niczym. Skupiłeś się na zbyt wielu elementach, a brak mi myśli przewodniej. Lub nie jest wystarczająco wyeksponowana.
    Dwójka to dwa poziomy niżej. Nic w tym ujęciu mnie nie przyciąga. A wiele odpycha. Słaby kadr, pozowanie, przechył ściany, torebka na tej wysokości w poziomym kadrze. Nic mi się tu nie klei. Zdjęcie wygląda jak przypadkowo cyknięte przez asystenta.

Domyślnie

mirekkania - tak, chamskie komentarze dotyczące urody modelki jak i wywody nt wyższości tęgiego nad chudym spotykały się tam z ostrą reakcją z mojej strony
    podobnie jak uwagi o rzekomej anoreksji wygłaszane przez znawców kotletów...
    jakby co - tutaj też już były takie akcje - tyle że na tym forum jakby działa Moderacja zauważając kto prowokuje...
    podtrzymuję - osoby takie g...o wiedzą na tematy o których wspomniałeś w cytacie

mOSAd - cóż, muszę się dalej uczyć i tyle dziękuję za uwagi

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie w kolejności 1, 3, 2 - z czego 2 mocno odstaje(dość niekorzystnie wyszła na nim modelka, a i kadr nie zachwyca).

Domyślnie

Modelka jest urocza.

Domyślnie

1 ma ładne kolory i gdyby 3 miało taki zabarw było by dla mnie najlepsze .... a tak wygrywa 1 !
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

biorę do serca to cały czas eksperymenty i nauka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów