Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Na zdrowie

Domyślnie Na zdrowie

Cześć! wskazówki mile widziane, mniam, mniam...

Domyślnie

smacznie to wygląda ogólnie ciekawy pomysł, nie podoba mi się tło oraz trochę wadzą mi cienie jakie rzucają talerz i kieliszek.

Domyślnie

piękna ta kiełbasa naprawdę. Skąd wziąłeś taką kiełbasę w Nottingham? I to szkło rozświetlone, skupia moją uwagę gdybyś dopracował tło, jak kolega bart1987 zauważył, była by całkiem niezła reklamówka. Błyskałeś dwoma lampami? bo cień z prawej do lewej (talerz i kieliszek) a odbicie w prawym oku coś jakby prostokątny kształt przypomina. Okno? soft box?
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

zgodzę się z przedmówcami, pierwszy plan jak dla mnie rewelacja, ale z tłem koniecznie należałoby coś zrobić....

Domyślnie

Za każdym razem ja wchodzę do tego tematu i widzę to zdjęcie to głodny jestem
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Dzięki za wizytę! Adrian uwierz mi że w Nottingham jest kilka sklepów chyba bardziej polskich niż w polsce, więc z porządnym zaopatrzeniem lodówki niema większego problemu
    Oświetlenie to soft box z lewej, lampka na stół z prawej i lampka na tło.
    To tło chyba jednak troszkę "uspokoję" i wygaszę z tego światła, zwłaszcza tą lewą stronę.

Domyślnie

Kompozycyjnie lepiej pasowałaby jakaś rodzima wódka.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

ja tam bym wolał golonko a merytorycznie fajny pomysł, kompozycja trochę z lewej przyciąć i inne tło i luks malina...generalnie naświetlenie i postprocesing smacznie aczkolwiek jeszcze bym dodał jakieś światło oddzielające ciemne włosy od ciemnego tła
    Szymek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Zjęcie jak z DigitalVision
    Dobra kompozycja, może głowa modela troszkę nadmiernie skadrowana. Znakomita mimika - doskonały model. Fajna kolorystyka. Nieco za dużo światła z prawej (mam wrażenie). Albo nieco przypudrować modela... Należy też powalczyć z cieniami na stole.
    Koszula słabo wyprasowania . Butelka powinna być OSZRONIONA!!! No i lepiej rodzima jakaś... Kiełbaska świetnie gra kolorem z blatem, no i praktycznie - pachnie z ekranu Tło słabe, zaniedbane. Ale w sumie - klasa!

Uprawnienia umieszczania postów