Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ślubne kadry Anny i Mateusza

Witam, serdecznie zapraszam na kilka kadrów ze ślubu Anny i Mateusza, duuużo więcej na blogu. Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu

1.
    2.
    3.
    4.
    5
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12,13
    14.
    15.
    D700 + D750+D90+N35/1.8+N85/1.8+N28/1.8+SB900+YN602

Domyślnie

Bardzo fajme zdjęcia.

Domyślnie

Mi również bardzo się podobają! Zdradź jakim szkłem była robiona trójka?

Domyślnie

3ka bardzo fajna
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Dzięki za pozytywne opinie
    Fotka nr 3 była robiona przy użyciu N85/1.8D @ 1.8

Domyślnie

oglądałem całość na blogu , bardzo fajne i świetna obróbka zdjęć 3 uroczo błyszcznieta
    Ostatnio edytowane przez Tomek Konopka ; 24-05-2012 o 23:17
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kariboj Zobacz posta
    Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu
    Bez dwóch zdań!

Te błyszczące gajerki to jest masakra jakaś.
    red light, dark room...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Kadry świetne ale to co mi najbardziej się podoba to kolorystyka. Samouk czy uczestnik warsztatów?

Domyślnie

Cieszę się, że kadry wam się podobają, jednym więcej drugim mniej - to raczej normalne, każdy ma inny gust

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Kadry świetne ale to co mi najbardziej się podoba to kolorystyka. Samouk czy uczestnik warsztatów?
    Daje radę bez warsztatów, cały czas staram się udoskonalać obróbkę, nie ukrywam, że często inspiracja płynie z dobrych kadrów licznych guru polskiej sceny. Miałem się kiedyś wybrać do smoków w akademii nikona, nawet $$$ wpłaciłem, ale warszaty się nie odbyły więc radzę sobie sam, a zaoszczędzona kasa pójdzie w sprzęt

genghiskhan

Dzięki za wytknięcie błędów, niektórych rzeczy poprostu nie zauważyłem w natłoku ilości zdjęć z tego zlecenia, twoje rady przydadzą się kolejnych reportażach
    Co do spójności obróbki, nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli, inne światło (kolor, kąt) czy wyższe iso i już sprawdzona na poprzedniej klatce obróbka nie spisuje się w klatkach kolejnych.

Domyślnie

Oglądam wiele reportaży ślubnych i zawsze mam do nich jakieś ale.
    Obejrzałem twój pełny reportaż na blogu i muszę powiedzieć, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłeś.
    Jesteś we właściwym miejscu o właściwej porze, nic Ci nie umyka, masz wyczucie chwili, szukasz emocji.
    Dobrze patrzysz i własciwie kadrujesz prowadząc wzrok oglądajacego w najważniejsze punkty sceny.
    Pomijam obróbkę do której byłoby kilka subiektywnych uwag ale w przypadku Twojego reportażu to sprawa pomijalna.

Pełny reportaż na blogu ogląda się z ogromną przyjemnością czego niekoniecznie doświadczam na wielu stronach zawodowców zasiedziałych na rynku fotografii ślubnej.
    bardzo, bardzo dobra robota.
    U mnie masz 5+
    Para powinna być wniebowzięta, ja jestem pod wrażeniem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów