Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie Dominika majowo :)

Witam serdecznie!
    Kilka kadrów z Dominiką. Ciekawa jestem czy przypadną do gustu. Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Domyślnie

Sceneria i ekspozycja bardzo mi się podoba.
    Nie podoba mi się ciemne ubranie i mimika modelki.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Podoba mi się sceneria i to ze modelka też nie jest biała :P
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Ogólnie bardzo fajnie, chociaż nie wiem czy nie jest delikatnie za jasno, bo lepiej mi wygląda jak spoglądam pod pewnym kątem na monitor.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Fajna sceneria i zamysł, ale myślę, że z modelki można by było więcej „wyciągnąć”
    Szkoda, że zdecydowałaś się na taki różowy odcień ciała (na moim monitorze tak to wygląda)
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Szkoda, że taka mimika... Dla mnie tylko 4, ale ciut za jasno w tym przypadku.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Ładna modelka. Koniec.

Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Widzę, że uczucia mieszane
    Planowo modelka miała być ubrana w jasnych kolorach ale nie udało się. Co do jasności - lubię jasno i chyba mi tak zostanie, wiem też, że nie każdy podzieli moje upodobania.
    Bardzo dziękuję za komentarze i odwiedziny

Domyślnie

Trzeba było ją rozebrać i byłoby super! Rzeczywiście o ile tło jest fajne, dobrze gałązkami wypełnione, to zgrzyt stanowi modelka. Ale w dużej mierze jej niedoświadczenie w pozowaniu, a być może też twoje w kierowaniu jej minami, zwrotami ciała i twarzy. Jest ogólnie nieźle, ale... Mamy lekki niedosyt, bo widać, że zabrakło dość niewiele, by efekt był o niebo bardziej ineteresujący. I tego żal.

Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Trzeba było ją rozebrać i byłoby super! Rzeczywiście o ile tło jest fajne, dobrze gałązkami wypełnione, to zgrzyt stanowi modelka. Ale w dużej mierze jej niedoświadczenie w pozowaniu, a być może też twoje w kierowaniu jej minami, zwrotami ciała i twarzy. Jest ogólnie nieźle, ale... Mamy lekki niedosyt, bo widać, że zabrakło dość niewiele, by efekt był o niebo bardziej ineteresujący. I tego żal.
    Hahahah Rozebrać jeszcze nie umiem
    Modelka początkująca jest mocno a i fotograf również - oczywiście nie usprawiedliwiam się

Dzięki za odwiedziny, postaram się żeby następnym razem było lepiej.
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów