Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Skromne początki w tej dziedzinie zarówno moje jak i modelki, więc wszelkie uwagi chętnie wysłucham.
    Pozowała Magda, nasza forumowiczka.
    Zdjęcia linkuję ze swojego www stąd podpisy na nich.
    1.

2.

3.

4.

5.
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Nie są złe, ale szału też nie robią. 1 ustawienie nóg modelki nie wygląda najtrafniej z tej perspektywy - przy takim ustawieniu trzeba było robić zupełnie z przodu moim zdaniem. W dwójce nie podoba mi się kadrowanie, w piątce też tak sobie.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Generalnie nie ma ani szału ani tragedii. Na jedynce nie podoba mi się tło. 2 Mz najlepsza pomijając fakt nie zrozumiałego cięcia lewej ręki modelki. Na 3 zbyt ostre światło, ale bokeh ładny. 4 mi się w ogóle nie podoba. Mam wrażenie "spłaszczenia" przez zbyt krótka ogniskową, mianowicie nogo wydają mi się zbyt duże w stosunku do reszty ciała. 5 Jak wyżej kolega napisał, kadrowanie takie sobie. Na + obróbka, bez zbędnych udziwnień.
    2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II

Domyślnie

Jak dla mnie dwójka jest najlepsza z tego setu bo modelka wyszła tutaj bardzo atrakcyjnie
    Troche jej nie pasuje taki lekki usmiech bo strasznie pompuje twarz,przez co wyglada płasko jak na 5.
    Swiatelko raczej za fajne nie miałeś,ale dałes rade
    Ale to moja bardzo subiektywna ocena,bardziej doswiadczeni niech Cię lepiej pokierują
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Jedynka prawie tak. Najlepsza. Trochę poprawić bym proponował kadr. Lewej strony zbyt dużo.
    Tak luźno, – co ta moda robi z kobietami?
    Myślę o butach.
    Czy trzeba tak ładne nogi ubierać w wypociny jakiegoś marnego projektanta, – bo moda?
    Kobieta z natury jest piękna.
    Kreacja to tylko dodatek dla podkreślenia natury, urody. Nie pierwszy plan!
    Bardzo ładna modelka.

Domyślnie

Ależ one są naprawdę wygodne. W dodatku mając nr buta z połówką, nie mogę nosić butów na obcasie bez paska, ale są gusta i guściki =)
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Domyślnie

Buty wybitnie skracają nogi na jedynce. Podobają mi się pastelowe kolory 2, tylko tej ręki uciętej żal..
    Pozdrawiam,
    Damian

Uprawnienia umieszczania postów