Szukaj
Podoba mi się, szczególnie to w kolorze...szkoda, że nie ma tam jeszcze jakiejś małej walizki i tabliczki z jakimś miastem. Proste i bardzo fajne!
Technicznie z pewnością bez zarzutów, chociaż czepialscy zaraz coś wymyślą.
Jednak w takich przypadkach zawsze u mnie rodzi się pytanie - co autor miał na myśli - sadzając modelkę z papierochem /fuj!/ na asfalcie, w buciorach z filmu klasy "d", w pozycji gynaecologia et obstetricia .
Tutaj jest... podpis
Fajna perspektywa ale dalby wiecej drogi, nie wiem czemu ale wybitnie kojarzy mi sie z wloczega i droga
pozdrowionka
Member of ABCDEFG POLSKA.
to są buty z wybiegów i miesięczników... wątpię żeby w filmach "D" - ale może się mylę bo ich nie oglądam
...modelka niepaląca - rekwizyt![]()
Nie jestem pewien, które to są filmy klasy D (być może właśnie te, które chętnie oglądam) ale pierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba.
Ja widzę tu dziewczynę wczesnym rankiem po wyjściu z clubu. Zyciowo zapozowane, szorstka - kontrastująca miejscówka, ciekawy kadr. Zmienił bym tylko balans bieli na bardziej “stalowy”. Buty świetne, są całą ozdobą scenki.
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
Wizymir - bingo ! bezbłędnie odczytane ! dziewczyna po szalonej imprezie, drapiezny glam rock style & spala sobie cienkiego czekając na... reszta lepiej jak pozostanie w wyobraźni odbiorców
dziękuję za wszystkie dotychczasowe komentarze i proszę o kolejne![]()
Secik o paleniu trawy.![]()
a gdyby podkręcić tą czerwień podeszwy i może usta na 1 ?
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
...pewnie bardziej rzucałyby się w oczyzdjęcie jest całe stonowane i nie bardzo chcę na nim ani mocnych ust ani podeszw
![]()
Skontaktuj się z nami