Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Daggi x 2

Domyślnie Daggi x 2

Domyślnie

Podoba mi się, szczególnie to w kolorze...szkoda, że nie ma tam jeszcze jakiejś małej walizki i tabliczki z jakimś miastem. Proste i bardzo fajne!

Domyślnie

Technicznie z pewnością bez zarzutów, chociaż czepialscy zaraz coś wymyślą.
    Jednak w takich przypadkach zawsze u mnie rodzi się pytanie - co autor miał na myśli - sadzając modelkę z papierochem /fuj!/ na asfalcie, w buciorach z filmu klasy "d", w pozycji gynaecologia et obstetricia .
    Tutaj jest... podpis

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie

Fajna perspektywa ale dalby wiecej drogi, nie wiem czemu ale wybitnie kojarzy mi sie z wloczega i droga

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG POLSKA.

Domyślnie

to są buty z wybiegów i miesięczników... wątpię żeby w filmach "D" - ale może się mylę bo ich nie oglądam

...modelka niepaląca - rekwizyt

Domyślnie

Nie jestem pewien, które to są filmy klasy D (być może właśnie te, które chętnie oglądam) ale pierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba.
    Ja widzę tu dziewczynę wczesnym rankiem po wyjściu z clubu. Zyciowo zapozowane, szorstka - kontrastująca miejscówka, ciekawy kadr. Zmienił bym tylko balans bieli na bardziej “stalowy”. Buty świetne, są całą ozdobą scenki.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Wizymir - bingo ! bezbłędnie odczytane ! dziewczyna po szalonej imprezie, drapiezny glam rock style & spala sobie cienkiego czekając na... reszta lepiej jak pozostanie w wyobraźni odbiorców

dziękuję za wszystkie dotychczasowe komentarze i proszę o kolejne

Domyślnie

Secik o paleniu trawy.

Domyślnie

a gdyby podkręcić tą czerwień podeszwy i może usta na 1 ?
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

...pewnie bardziej rzucałyby się w oczy zdjęcie jest całe stonowane i nie bardzo chcę na nim ani mocnych ust ani podeszw

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów