Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Mia

Domyślnie Mia

Dzisiejsza specyficzna sesja z 13-latką.
    Ten 'majkap' nie był moim pomysłem.
    Na razie jedno.
    Ostatnio edytowane przez routine ; 24-05-2012 o 22:25
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Kadr jest bardzo nie przemyślany , kawałek ławki , cięcie na ramionach . Moze masz coś innego ?
    FX

Domyślnie

Nie, na razie nie...
    d5000
    KOBIETA

Oszczędny w słowach Awatar kowazis
    Miasto
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

zgadzam się z kolegą wyżej.. ciekawe czy lepiej by wyglądało bez ławki ... ale raczej nie
    czekam na więcej .pozdrawiam
    NIKON D7200 / 24-70 / 50 /
    MINOLTA ( 4 sztuki ) oraz miliony klisz w lodówce

Domyślnie

Mam jeszcze coś takiego.
    Ogólnie ta sesja wyszła do kitu. :<
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

to się umówcie jak bedzie lepszy flow bo warto
    Völkchlor

Domyślnie

Ze względu na dziewczę? (;
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta
    Ze względu na dziewczę? (;
    Dziewczę słabo gra. Wiadomo że nie ma co wymagać. Ja bym ogólnie poszukał modelki z jakimś większym doświadczeniem no i potencjałem. Tu na zarówno jednym jak i drugim zdjęciu niestety mimika nie robi wrażenia.
    No chyba że to tylko taka rozgrzewka była i następnym razem będzie lepiej

Powodzenia i czekamy na efekty

Domyślnie

No chyba że to tylko taka rozgrzewka była i następnym razem będzie lepiej
    Obawiam się, że nie będzie następnego razu. Nie wiedziałam za bardzo, na co się decyduję, spotykając się z tak młodą, obcą dziewczyną. Przebieg tej sesji był bardzo dziwny.
    Dziękuję za komentarz.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta
    Obawiam się, że nie będzie następnego razu. Nie wiedziałam za bardzo, na co się decyduję, spotykając się z tak młodą, obcą dziewczyną. Przebieg tej sesji był bardzo dziwny.
    Dziękuję za komentarz.
    Tzn. jaki ten przebieg sesji był? Napisz trochę więcej. Przepraszam że rozwlekam ten temat ale to może być cenna wskazówka (przestroga, równiez dla innych).
    A taka rada ode mnie jeśli chodzi o sesje. O ile nie robisz tego za pieniądze (tj. modelka płaci Ci za sesje) to zawsze Ty decydujesz o sesji! Ty kontrolujesz sytuacje, wyznaczasz kierunek, trend sesji, itd. Jeśli stracisz kontrolę i dasz sobą manipulować to będzie właśnie taki cyrk i nie ważne czy ta modelina miała 13 czy 31 lat Fotograf/-ka zawsze muszę trzymać wszystko twardą ręką. To samo tyczy się obecności osób trzecich na planie zdjęciowym. Jeśli Ci to nie przeszkadza to ok, ale jeśli przeszkadza to takich osób się "pozbywamy" uprzejmie oczywiście
    Jeśli o mnie chodzi to skoro poświęcasz swój czas na sesję i swój aparat (przebieg leci) a w zamian dajesz zdjęcia (nad którymi tez musisz posiedzieć w domu) to masz prawo "rządzić" na sesji. Ewentualnie możesz wziąć pod rozwagę pomysły modeliny (o ile są tego warte).

Powodzenia życzę, i głowa do góry, na jednej modelinie świat się nie kończy

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów