Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie

Opinie mile widziane.
    Pozdrawiam.

Czyli do trzech razy sztuka
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 07-06-2012 o 12:45 Powód: łączymy, nie mnożymy.

Domyślnie

Swiatelko niby ladne, cieple kolorki ale kadrowo moim zdaniem nie za bardzo. Mimo wydajacego sie ladu, tyle obiektow na takiej przestrzeni robi blagan w kadrze. Wzrok biega od wiezy, przez swiecacy domek na srodku a po drzewo z lewej strony.

Domyślnie

Chciałem pokazać kontrast, między "porządkiem" architektonicznym kościoła, a radosną twórczością u podnóża.
    Dzięki, że napisałeś komentarz.

Domyślnie

Jezeli Twoj zamysl byl aby pokazac "porzadek" architektorniczy to zle trafiles z dzialem. Wiecej bys sie dowiedzial odnosnie zdjecia np w architekrurze.

Domyślnie

Też bym to widział w architekturze.
    To światło uczyniło tą scenę doskonałym widokiem, Dobra ekspozycja, kadr mógłby być lekko niżej.
    Bałagan o którym pisze bahuone może przeszkadzać na zdjęciu tej wielkości jak na forum, czy na odbitce 10x15. Jednak ja uwielbiam takie zdjęcia bo na dużym monitorze w pełni otworzone, z bałaganu robi się Wow.

Domyślnie

Najsmutniejsze jest to, że obejrzało 400 osób, a komentarze są trzy.
    Jak tu się zmotywować do dalszej pracy? Nie wiem. Będzie ktoś tak uprzejmy i mi w tym pomoże?
    Pozdro

Domyślnie

Trzeba przyznać, że warunki były ciekawe, na pewno jeśli mowa o świetle.
    Brakuje tutaj jakiś chmurek na niebie, ale nie zawsze są jak ich potrzeba
    Na Twoim miejscu popracowałbym nad kadrowaniem, bo w powyższym zdjęciu dość dużo się dzieje i nie za bardzo wiadomo na czym skupić wzrok.
    Staraj się wybierać prostsze tematy do fotografowania, przynajmniej na początek, a z biegiem czasu, jak będzie widoczny postęp, poprzeczkę zawsze można podwyższyć.
    Powodzenia
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dziękuję bardzo Hubercie.
    Od razu mi lepiej.

Uprawnienia umieszczania postów