Szukaj
A to na pewno Firebird, a nie Trans Am czy może Firebird Trans Am Edition? Dziwne to ich nazewnictwo było i ja się nie do końca w tym łapięWidziałem ostatnio takiego (http://www5.picturepush.com/photo/a/...onymous/78.jpg). Kozackie auto. Fotki 13-16 zdecydowanie do kosza. Dwójka najbardziej mi się podoba, ale wolałbym bez kierowcy. Czemu kolega taki smutny na wszystkich? A no tak... spalanie tego potwora
![]()
Firebird od trans`ama różnił się chyba tylko silnikiem
Pisane z tel, sorki za literówki
Zdecydowanie 2 i 11 najlepsze, piękny samochód!! Za kolegą pes - zdjęcia od 13 w górę nie są udane.
od 8 do 10 niepotrzebnie skręcone koła, lepiej byłoby na wprost lub jak już koniecznie to w drugą stronę skręcić. Tej flary jest za dużo aczkolwiek sam chciałbym umieć takową zrobićSzczególnie śmiesznie wygląda jak świeci od dołu
2 i 4 - faworyt
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
dzięki za komentarze, flara od dołu to w sumie nie flara a kawałek barierki ;P
ja na to patrzę jako całość, jako jedna sesja a te ostatnie to właśnie takie miały być rozmyte (chyba ze chodzi o coś innego) , sam widzę że za dużo podobnych kadrów i brakuje mi szczegółów, następnym razem już będę wiedział...
rzeczywiście przesadziłem z tymi flarami... ;P
jacq - masz rację z tymi kołami...
jeszcze raz dzięki
regulamin forum:
17. Maksymalna ilość publikowanych zdjęć w jednym wątku - 10. W działach: "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna", "fotografia okolicznościowa" dopuszcza się publikację do 15 zdjęć w jednym wątku. Wszystkie muszą być numerowane (nad zdjęciem) by ułatwić ich komentowanie innym użytkownikom. Wątki z większą ilością zdjęć będą usuwane bez podania przyczyny. Dopuszcza się w wątku dodanie zdjęcia zmodyfikowanego przez autora lub zasugerowanego przez innego uczestnika dyskusji.
zamykam wątek.
carlito napisz do mnie PW które zdjęcia usunąć.
potem wątek otworzę.
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
wątek przywrócony do ładu i składu, można dalej komentować
pozdrawiam
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Skontaktuj się z nami