ostatnio udalo mi sie w koncu umowic ze stara znajoma: Klaudia. tematem przewodnim byly foty znalezione na feejsbuku na profilach naturalne kobiety i takie rozne. a wiec od razu do rzeczy. jak beda pytania postaram sie odpowiedziec.
Szukaj
ostatnio udalo mi sie w koncu umowic ze stara znajoma: Klaudia. tematem przewodnim byly foty znalezione na feejsbuku na profilach naturalne kobiety i takie rozne. a wiec od razu do rzeczy. jak beda pytania postaram sie odpowiedziec.
1,2 kadry słabe przy 1 bałagan w tle , dodatkowo w 2 mydełko i to spore , 3 jakoś się broni , chodz wyraz twarzy nie jest dobry , 4,5 zafarby , nie ostro
FX
Tak jak przedmówca 3 najlepsza z tego setu, chociaż trochę za jasna jak dla mnie. 1 dała by radę ale ten kadr jakiś taki niezbyt udany, bo ogólnie modelina się dobrze zaprezentowała.
Co do ostatnich dwóch czyli 4 i 5 to słabe są. Nie wiem, może chciałeś osiągnąć jakiś ciekawy efekt, ale ten set mogłeś zakończyć 3.
super kolorki, ale ma brzydkie buty...wyglądają jak racice![]()
A mnie jakoś denerwują wystające kieszonki, osobiście bym kazał modelce je podwinąć do środkaZ setu najprzyjemniejsza #3
---
Oper
Cóż... mnie się nic nie podoba , modelka z jedną przyklejoną miną + powyższe uwagi.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Także na nie. Mnie też nie pasują wystające kieszonki od razu rzucają się w oczy. Poza tym tak jak koledzy wyżej, miny modelki wyglądają troszkę jakby za karę musiała tam stać co bardzo zniechęca do oglądania kolejnych zdjęć. Mało mi w zdjęciach naturalnej Kobiety. Mam jednak nadzieję że Cię wszystkie złe komentarze nie zniechęcą do działania i nie długo zobaczymy bardziej dopracowane zdjęcia![]()
Nie jest najgorzej - obróbka całkiem przyjemna, tylko mógłbyś poprawić trochę kadrowanie. Co do modelki - przydałoby się nad nią trochę popracować, lepiej dobrać ciuchy, trochę podczas sesji może rozbawić, trochę zrobić z zaskoczenia, tak żeby było naturalniej.
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
straszna ta ekspozycja i to ratowanie przpałów w tle, jak zmianisz białe niebo na szare to nadal bedzie kiepsko.
Völkchlor
Skontaktuj się z nami