Szukaj
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Zolta TV mnie dzisiaj oszukala i zamiast F1 puszczaja mecz (najwazniejszy w sezonie chinskiej ligi) i mistrzostwa swiata w badmintonie...![]()
Wiec zanim znalazlem stream dzialajacy to juz 20 okrazenie... widze, ze juz na poczatku sie dzialo. Groszek odpadl![]()
No i cacy!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ladnie sie to wszystko rozegralo, ale szkoda SzumakeraJechal, jechal i nie dojechal...
dużo pecha ma
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Jak na Monaco to wyścig był wyjątkowo nudny.
zgadzam się
wyjatkowa procesja
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Chyba najnudniejszy wyścig w tym sezonie. W zasadzie wszystko rozegrało się na pierwszym okrążeniu, zwłaszcza starcie. Potem była tylko walka w środku stawki, ewentualnie pitstopy nieco pozmieniały. Pierwsze 6 bolidów - procesja do metyŻaden nie odważył się pocisnąć, bo wolał zachować swoją pozycję, dzięki czemu wygrał Webber
![]()
Wyniki:
Odnoszę wrażenie, że opony zabiły ten wyścig. Szkoda podejmować ryzyko i opon niszczyć, więc jedziemy pociągiem. Najlepszym tego przykładem Button i Kovalainen - przecież Button się za nim wiózł praktycznie cały czas, a nie z nim walczył. McLaren przez cały wyścig jedzie 1 - 2 sek. za Caterhamem (!). Monaco generalnie studzi zapędy do szaleńczej jazdy (nie dotyczy Pereza), ale procesja fajna nie jest, zwłaszcza jak akcji żadnej podczas jej nie ma. Przecież kierowcy z czołówki nawet nie próbowali wyprzedzać.
Przy tak dziadowskich oponach aż się prosi o powrót tankowania, z tym że zbiorniki powinny pozwalać przejechać ok. 30% dystansu wyścigu.
Z plusów:
Zwycięstwo Webbera
13 Kovalainen.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Skontaktuj się z nami