Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Empire State

Domyślnie Empire State

Cześć, to mój pierwszy post w ogóle, także pozdrawiam

1.

wiem, że jest ziarno, ale to akurat efekt zamierzony
    D300s / N24-70 2.8 AF-S / N80-200 2.8 AF-D / N50 1.8 AF-D / T11-16 2.8 ATX / N18-105 VR

Domyślnie

Ciekawy obiekt i warunki, dobra konwersja. Kontrowersyjny dla mnie jest kąt "położenia" budynku i pozioma orientacja kadru. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 23-05-2012 o 08:14

Domyślnie

Na początku stwierdziłem "przekombinowane". A po chwili ujrzałem krążownik Imperium! Wystarczy uciąć po 1 cm z dołu i 0,5 z prawej, i ściemnić niebo z prawej i wrażenie będzie kompletne

Domyślnie

Rzeczywiście z krążownikiem Imperium się zgodzę, podobnie chyba wyobraźnia działa Ziarno w niczym tu nie przeszkadza, a wręcz nadaje charakteru! Bardzo dobry monumentalny kadr i żadnego przekombinowania tu nie widzę... A nawet te pojawiające się dodatkowe elementy (chyba już innego budynku) dodają charakteru "wpływającej" gigantycznej konstrukcji. Bardzo dobre zdjęcie! Może nie wiekowe, ale kto wie??

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dziabnalbym te male budyneczki, zeby bylo czysciej. I ta winietke bym tez usunal/zmienil (przynajmniej w PG rogu bo slabo wyglada ). Reszta mi pasuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Dziabnalbym te male budyneczki, zeby bylo czysciej. I ta winietke bym tez usunal/zmienil (przynajmniej w PG rogu bo slabo wyglada ). Reszta mi pasuje.
    No właśnie tak mi było szkoda każdego centymetra tej fotografii, dlatego póki co budyneczki zostały. a to w PG rogu to nie winieta, tylko nieostry łapiący się już w kadr gzyms budynku za mną, dlatego automatyczne usuwanie winiety nie wchodzi w grę, a nie mam na tyle zdolności i umiejętności, by się sprawnie i schludnie pozbyć tego ręcznie =/
    D300s / N24-70 2.8 AF-S / N80-200 2.8 AF-D / N50 1.8 AF-D / T11-16 2.8 ATX / N18-105 VR

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Poszlo PW

Uprawnienia umieszczania postów