Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Ewelina

Domyślnie Ewelina

Witam

Kolejna porcja zdjęć

Modelka: Ewelina Bogusiewicz / HOOK
    Wizaż: Izabela Kolanowska
    Stylizacje: Sylwia Rabęda

Więcej TUTAJ

1.

2.

3.

4.

Pozdrawiam.
    ...

Domyślnie

Obróbka niesamowita. Zdjęcia wyglądają pod tym kątem rewelacyjnie i niemal jak gotowa odbitka. Pod względem realizacji tematu wyróżniłbym jednak jedynie 1 i 3. Tu jest czysta moda, a nie balansowanie pomiędzy różnymi konwencjami. Za to pięknie wykorzystane światło na dwójce. Jakość półtonów bije po oczach. Najmniej podoba mi się czwórka. Dziwne światło lub makijaż na skroni i poniżej. Kompozycja dobra do wszystkiego, tylko nie do tego typu stylizacji. Jedynka ciut taka na pół gwizdka, nieśmiała. A trójka wyborna.

Domyślnie

bardzo podobają mi się kadry i obróbka. A tak poza tematem: Widzę, że zdjęcia wykonywałeś w centrum wykładowym PP - miałeś zgodę kanclerza PP? Bo ja ostatnio robiąc zdjęcia w CW zostałem wyproszony przez ochronę, właśnie z powodu braku takiej zgody.

Domyślnie

Tak miałem zgodę kanclerza, zawsze wolę mieć wszystko załatwione aby później na sesji nie było nieprzyjemności.
    Wystarczy napisać pismo i wysłać mailem, przynajmniej tydzień wcześniej. Zgoda na pewno będzie.
    Oczywiście kanclerz będzie bardziej przychylny dla studenta PP ale próbować można
    ...

Domyślnie

ok, dzięki. Studiuje na PP i już kilka sesji tam zrobiłem, jednak nigdy nie miałem problemów, pytałem się ochrony w portierni o zgodę i to zawsze wystarczyło. Jednak ostatnio mnie zaskoczyli, może inna zmiana ochrony. Następnym razem będe wiedział

Domyślnie

Bardzo dobre, po obejrzeniu całości naprawdę jestem pod wrażeniem. Rozwodzić się tym razem nie będę - świetne. Pozdrawiam!

Oszczędny w słowach Awatar jungli
    Miasto
    Wolne Miasto Gdansk

Domyślnie

Kazde zdjecie jest bardzo dobre, obrobka swietna, kolorki i kontrasty, swiatla, pasuje i nic bym nie zmienial!

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG POLSKA.

Domyślnie

Cóż napisać... wszystko pięknie i ładnie.
    Świetna obróbka, kadry - wiadomo. Światło robi wrażenie.
    Równiez stylizacja jest ok, chociaż jak dla mnie troche babcina (chyba, że targetem sa odbiorczynie magazynu Avanti), make up pierwsza klasa.
    Ogólnie ok.

Domyślnie

3 zdecydowanie najlepsze zdjęcie

Domyślnie

Klasa. Bardzo dobre zdjęcia. Obróka kapitalna. Gratuluje
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów