Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Megi

Domyślnie Megi

Witam serdecznie,
    wrzucam pod Waszą ocenę jedno zdjęcie (w dwóch odsłonach) z mojej sobotniej sesji. Walczę prasą, książkami i waszymi kadrami z moją amatorszczyzną i sam już nie wiem czy jest coś warta. Z góry dzięki za komentarze i pomoc w samodoskonaleniu

Pozdrawiam.

1.

2.

Domyślnie

2. zdecydowanie na NIE! Twarz modelki w tym wydaniu B&W wygląda jak po czołowym zderzeniu ze starem. Jak rozumiem miało być beauty a wyszło zombi. 1. jest o wiele lepsza.

Domyślnie

Czuje, że czeka mnie zmiana monitora... u mnie te szarości nie wyglądają na zombie, ale u kumpla na eizo faktycznie za jasno...

a te zdjęcia? :

1.

2.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez npiotr Zobacz posta
    2. zdecydowanie na NIE! Twarz modelki w tym wydaniu B&W wygląda jak po czołowym zderzeniu ze starem. Jak rozumiem miało być beauty a wyszło zombi. 1. jest o wiele lepsza.
    TAAAAAAAK ?? hmm a to niby dlaczego ??
    mi to wyglada na nieumiejetne uzywanie filtra niebieskiego do BW.
    kadr jest w porzadku za wyjatkiem ciecia palców.
    Pobawil bym sie jeszcze ze zmarszczkami na czole.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    TAAAAAAAK ?? hmm a to niby dlaczego ??
    mi to wyglada na nieumiejetne uzywanie filtra niebieskiego do BW.
    kadr jest w porzadku za wyjatkiem ciecia palców.
    Pobawil bym sie jeszcze ze zmarszczkami na czole.
    Chodziło mi o to, że konwersja na BW w tym przypadku nie była najszczęśliwsza, zdjęcie w kolorze lepiej się prezentuje w odbiorze. A co do poprawiania natury ...no cóż, można by poeksperymentować.

Domyślnie

No i zdjęcie na schodach zdecydowanie najlepsze, a nie jakieś oklepane kadry z góry i pokazywanie biustu fotografowanej dziewczyny...
    A zdjecie na schodach jest sympatyczne i naturalne. Naturalne są tez kolory, żadnych przesadzonych wyostrzeń.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Na schodach to zbędna winieta, no i nóżka cokolwiek nieułożona - ładniej by wyglądała bardziej wyciągnieta do przodu, a nie tak niezgrabnie podwinięta. Sam portret jednak przekonujący, ładny kolorystycznie no i modelka przyjemna, naturalna, widać charakter.

Domyślnie

Jedynka
    jest świetna. Taka pipi langsztrum (Pippi Langstrumpf).
    Mi się podoba, bo ma wyraz i przedstawia taką świetną cytrynkę.
    No fajne. Sympatyczne.
    Ostatnio edytowane przez emisiek ; 26-05-2012 o 12:58 Powód: ilterówka

Uprawnienia umieszczania postów