Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Paulina by dziadzior [ Zapowiedz ]

Hej , Taka mała zapowiedz dzisiejszego spontanu . Miało być co innego mega zaplanowanego , jednak co się okazało nie dostałem zgody na wejście na Teren Cmentarza Żydowskiego ... . Wyszło co wyszło , szybka burza mózgów i takie coś wyszło , Kolejne klatki niebawem . Ale już się z Paulinką umówiłem na kawiarnie , więc szykuje się grubsza robota

1
    FX

Domyślnie

Nie dostałeś zgody na ten cmentarz przy ślężnej? Co do zdjęcia to podbródek jest jakiś taki duży, kolory są za to fajne.

Domyślnie

nie jestem specjalistą od portretów, ale przeszkadza mi nieład we włosach, poza tym przyjemnie aaaa jeszcze jedno, taki szczegół, co to za kropka na bucie? wiem, że to szczegół, ale zwraca na siebie uwagę pozdrawiam.
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Domyślnie

No niestety ale Dyrekcja muzeum jest bardzo wybredna i nie dostałem ehhh ... a na prawde świetne miejsce do zdjęć .
    FX

Domyślnie

Patrząc na Twoja stronę, z łatwością możesz o niebo lepiej! Tutaj to tylko widzę małą głębie ostrości z FXa i światło o zmroku i lampę z prawej... rozpraszają kaczeńce w dolnym prawym i syf na murku i chyba bardziej niż ta kropka.. Z głowy wychodzi "korona" jak św. Jadwidze. Wiem 100 krotnie łatwiej wytknąć niż zrobić...
    Ostatnio edytowane przez jarvik ; 20-05-2012 o 08:53

Domyślnie

Heh , Swiatła o zmroku tutaj nie ma , bo to normalna popołudniowa godzina . A na stronie mam same ślubne ;D to raczej nie ma porównania heh . Dziś wrzucę secik cały . Dzięki za opinie .
    FX

Uprawnienia umieszczania postów