Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Mój pierwszy post na tym forum.

Ostatnio edytowane przez Auri ; 20-05-2012 o 22:50

Domyślnie

kadr pogmatwany ale startujesz dobrze. Pokaż więcej zdjęć dziewczęcia, bo zapewne nie tylko ja jeden jestem ciekaw ciągu dalszego.

Domyślnie

nie mówie że są złe, a jedynie że pogmatwane. Nr 3, nr 4 już mniej - jak dla mnie rzecz jasna

Domyślnie

Witam,
    1 i 2 fajne, właśnie między innymi dlatego, że kadry pokręcone . 4 byłaby też ekstra, ale mi osobiście bardzo przeszkadza ten przepał "spod pachy".
    Pozdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

Trójka (Cz-B) bardzo mi się podoba - kadr i poza modelki (tylko brwi trochę za ciemne jak dla mnie). Jedynka i dwójka tuż za trójką, ale też ładnie. Czwórka najmniej mi się podoba.

Domyślnie

W sumie trochę ciekawych fotek wyszło z Magdą, także będę starał się dorzucać, aby poznać Wasze opinie

Domyślnie

Kadry trochę dziwne, ale fajne. Jak Ci się podoba takie kadrowanie, to przy nim pozostań - będziesz rozpoznawalny po nich niczym Woland po obróbce. Przeczytałem gdzieś, że jeżeli nie można rozpoznać po zdjęciach ich autora, to żaden artysta
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Uprawnienia umieszczania postów