Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie Memoriał mjr. A.Królikiewicza

Memoriał im. mjr. Adama Królikiewicza organizowany jest corocznie przez Krakowski Klub Jazdy Konnej. Jedna z największych imprez regionu, posiadająca rangę międzynarodowych zawodów konnych. W tym roku odbyła się jego 39. edycja. Patron zawodów Adam Królikiewicz był pierwszym polskim Olimpijczykiem, który zdobył w Paryżu w 1924 roku medal w skokach przez przeszkody na koniu Pikador.
    Niestety ze względu na problemy finansowe Klub podupada a co za tym idzie i ranga Memoriału znacznie zmalała. Szkoda bo to piękna tradycja i bardzo efektowna impreza.

Na prośbę znajomych z klubu zrobiłem kilka zdjęć. Zapraszam

1. Wysokie umiejętności muszą mieć i jeździeć i koń

2. Były też i Panie (Amazonki)

3. Nie wszystko się udawało

4. Żyjąca legenda Włodzimierz Wowa Brodecki

5. Przed samym startem konieczna rozgrzewka

6. A potem hop, hop

7. Zgodnie z tradycją

8. Oczywiście były też nagrody

9. i zwycięzcy - Sławomir Uchwat

10. Do zobaczenia
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Znów nikt nie pisze więc zacznę
    Fajny reportażyk Kolego ... widać dynamikę i ruch...
    W kolejności jak dla mnie dynamiczna 1 choć szkoda uciętych kopytek
    4 i Wowa Brodecki za złapanie momentu i na koniec klasyczna zamrożona 2 i 6 ... jakoś bardziej podchodzą mi "zamrożone" kadry choć rozmazany ruch też swoje robi...

Podobnie jak przy poprzednim secie jakoś tak u Ciebie mocno jasno ... chyba za bardzo ale to może mój monitor
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

A mi się kadry nie podobają. Tam obcięte,, tam wyłazi cos za kadr. Jakoś ciasno.

Uprawnienia umieszczania postów