Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Domyślnie Lustrzanka na EURO 2012

Może tytuł nieco pokrętny ale chodzi mi o to czy będę mógł wejść na mecz podczas EURO z lustrzanką i powiedzmy dwoma obiektywami? Próbowałem szukać w regulaminie i tym skróconym i trochę pełnym ale nie znalazłem odpowiedzi. Znalazłem wyrażny zakaz nagrywania obrazu bądź dźwięku w celu zarobkowym. Znalazłem równiez znak zabraniający wnoszenia kamery, gdzies czytałem że nie będę mógł wnieść kamery ale aparat juz tak. Może akredytowani fotoreporteży mnie oświecą albo wnikliwie czytający regulamin kibice?

Domyślnie

Canon jest oficjalnym sponsorem EURO, więc możesz mieć problem.......

Domyślnie

Ja gdzies czytalem, ze jest zakaz wnoszenia aparatow z wymienna optyka, wiec moze byc problem z wniesieniem.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Zakaz wnoszenia lustrzanek z tele itp.
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Nex-y prawie jak lustrzanka może to jest jakieś wyjście

Domyślnie

A ja pamiętam jakiś news o liczbie Mpix.

Domyślnie

Zalezy jak beda sprawdzac.
    Nie wiem jak bedzie na Euro, ale na koncert Stinga w Poznaniu, niby tez nie mozna bylo wnosic aparatow z wymienna optyka,
    a pozniej widzialem ludzi (nie fotoreporterow ) z teleobiektywami...

Domyślnie

Na ulotce dołączonej do biletów jest informacja, że nie można wchodzić z kamerami.

Domyślnie

ja bym nie brał w ogóle lustrzanki, nie ważne z jakimi obiektywami.
    co zrobisz jak nie będą chcieli Cie wpuścić ?
    zostawisz sprzęt w depozycie ? sprzęt za grubo ponad 5 tyś ? ja bym nie ryzykował. pełno ludzi będzie pod stadionem a Ty będziesz się martwił, gdzie znajdę skrzynki dla takich jak ja.
    a potem na stadionie się martwił czy mi nie ukradną sprzętu, jeśli już znalazłeś miejsce gdzie można zostawić sprzęt i jeśli było tam miejsce, numerek, kluczyk do szafki, bo ludzi będzie peeeeełno.

ja bym nie brał. ale decyzja jest każdego, indywidualna. pisze o swoim doświadczeniu z meczu na Narodowym Polska-Portugalia. ludzie mieli lustrzanki, ale mieli akredytacje czy coś. Można by kombinować, żeby ktoś kto ma akredytacje wniósł twój aparat. nie wiem. mnie z kompaktem starym fx5 nie chcieli wpuścić. wkońcu wpuścili bo się zlitowali wkońcu. patrzą na wielkość aparatu i nikt się nie zastanawiał, czy to lustro, czy kompakt z wymienną optyką czy jeszcze jakiś inny cud techniki. najlepiej żeby aparat był jak telefon to problemu nie robią.
    Ostatnio edytowane przez sokolnik ; 17-05-2012 o 13:25
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Na ulotce dołączonej do biletów jest informacja, że nie można wchodzić z kamerami.
    Bo kamera to urządzenie do rejestrowania obrazów (fotografii lub ruchomych ).
    Na całym świecie wszyscy wiedzą, że "kamera" to aparat foto. Każdy obcokrajowiec będzie wiedział, tylko nie nasi rodacy.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów