Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ola

Domyślnie Ola

Nie mogę się zdecydować na obróbkę w stylu 1 czy 2 doradźcie proszę .

Domyślnie

Może lepiej BW.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

daj "pełny" plik, niech ludziska się pobawią i dadzą ci propozycje, oglądam dwie twoje wersje, nie leży mi kadrowanie, a co obróbki - to sam bym musiał poesperymentować
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaulGilbert Zobacz posta
    Może lepiej BW.
    BW dużo mi na cieniach uciekało, zaraz by było ze płaskie światło ale do albumu zrobię.

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    daj "pełny" plik, niech ludziska się pobawią i dadzą ci propozycje, oglądam dwie twoje wersje, nie leży mi kadrowanie, a co obróbki - to sam bym musiał poesperymentować
    lepiej nie będę tu wstawiał pełnego pliku bo to nie ten dział i nie chce się narażać władzy ale dzięki za podpowiedz.

ciąłem z foty poniżej

powyżej nie było zainteresowania może 2 następne będą lepsze.

3

4

Domyślnie

Ad1:
    high key bardzo mi się tu podoba.
    kadrowanie wydobywa spojrzenie modelki na pierwszy plan - widać to ciekawe spojrzenie w oczach!
    co do sugestii innych b&w bardzo na tak, może coś takiego:

Pozdrawiam serdecznie poplenerowo

Domyślnie

Żadne mi się nie podoba niestety. Modelka taka ładna a Ty ją tak dziwnie przedstawiasz. Ani nie podobają mi się kadry ani obróbka.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Pytanie było konkretne obróbka 1 czy 2 , więc dla mnie 1
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

gringo222 - na pierwszy rzut oka za jasno ale po dłuższym wpatrywaniu się zaczęło mi się podobać , Dzieki.
    także Pozdrawiam Plenerowo.

Robik - tak masz racje trochę więcej koloru i kontrastu jak na jedynce bo dwójka za blado i trochę brudno w cieniach wyszło.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Terminator na pierwszym.
    Piękna modelka.
    Warsztatowo troszkę źle.

Uprawnienia umieszczania postów