Close

Strona 71 z 73 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

hmm... a tlucze sie jeszcze klucznikow i robi inferalna maszyne? Bo ja na tym sie zatrzymałem :P

Domyślnie

Tłucze się, doszła jedna kraina ale robi się maszynę 2.0 a z niej najlepiej amu, który daje jedną pasywkę plus 6 innych cech, koniecznie losować z gniazdem.

Domyślnie

a wiecie... to śmieszne... nigdy nie robiłem uberów może czas to zmienić
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Ja niechętnie robię, uzbieranie setu 4x4 kluczy nawet na t6 (50% szansy dropa ale tylko w teorii) wymaga dziesiątek wycieczek na kluczników, potem uber na t6 też ma tylko 50% szansy na dropnięcie składnika a potem złotnik zrobi badziewie które się do niczego nie nadaje... w tym czasie zrobie kilkadziesiąt szczelin średnio po 1-3 leg na szczelinę (niestety zwykle crap na siarkę).

Domyślnie

Panowie, pytanie w imieniu kolegi. Jest D3 zainstalowane na PS3. Jest jakiś tam postęp w grze, barb wyekspiony itd. I teraz kolega chce dokupić RoS. Na Algiero są do kupienia packi podstawka+dodatek. Tylko jak to wtedy z kontem, instalacją itd? Pociągnie z PSNa nową grę + dodatek, to co z save'ami i postępami w grze? Jest jakiś sposób? Jak zrobi kopie save'ów na gwizdek, wywali tę wersję, którą ma obecnie, zainstaluje od nowa razem z dodatkiem, to save'y zadziałają?
    Ostatnio edytowane przez Majek ; 17-10-2014 o 12:08

Domyślnie

Nie ma save-ów, wszystko na serwerze blizza, no chyba że na konsolach jest inaczej, nie znam się.

Domyślnie

No dobra, ale jak to się przekłada na opisaną sytuację?

Domyślnie

Przekłada się tak że jeśli na ps3 (jak na pc) sejwy są na serwerze blizza to możesz doinstalowywać reinstalować ile chcesz a nawet grać z gry kolegi po podaniu własnego loginu.

Domyślnie

Dzisiaj wypadły mi spodnie głębinowce z właściwościa " Podstawowe umijętności generujące zasoby zadają 86% dodatkowych obrażeń". Czyli jak np. użwywam rozpłatania które daje 200% obrażeń od broni to teraz będzie zadawalo 286 %??

Domyślnie

Załóż to zobaczysz a czy owo rozpłatanie generuje podstawowy zasób (nie wiem jaki to jest u barba)?

Strona 71 z 73 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów