Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Ja Brzoza...

Domyślnie

Mocno w kolorach, ale widoki masz cudne, podoba się.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

maniak666
    Gość

Domyślnie

Bardzo się widzi.
    Ale jeszcze bardziej się widzą tutki. Fajnie że się dzielisz patentami, sposobami. Szacun pełen.
    Czy to zapowiedż większej aktywności w tutkowym dziale?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McSimus Zobacz posta
    Mogę na ścianę ?
    Jasnie! Juz mam pare zapytan o to zdjecie wiec pisac na priv zorganizuje sie wieksza wysylke.

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Bardzo się widzi.
    Ale jeszcze bardziej się widzą tutki. Fajnie że się dzielisz patentami, sposobami. Szacun pełen.
    Czy to zapowiedż większej aktywności w tutkowym dziale?

Nie wiem moze... Musze popracowac nad kolorami jeszcze bo niektorym wydaja sie mocne... a ja takie bardzo lubie i chyba tego nie zmienie. Przepraszam
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta

.. Musze popracowac nad kolorami jeszcze bo niektorym wydaja sie mocne... a ja takie bardzo lubie i chyba tego nie zmienie. Przepraszam
    Nie zmieniaj! One są twoim znakiem rozpoznawczym. I nie jesteś jedyny , który takie lubi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito
    niektorym wydaja sie mocne... a ja takie bardzo lubie i chyba tego nie zmienie
    Ja to piszę z rozmysłem, by Cię skłonić do przemyśleń. Mam przekonanie, że gdybyś troszeczkę delikatniej dosaturowywał, byłoby szlachetniej. Masz świetne kadry, świetne tematy i trochę mi szkoda, że za bardzo chcesz by się podobały. Ale to takie niuanse i być może tylko moje upodobania. Have it your way.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Duder, ja wychodze z zalozenia takiego iz ile odbiorcow tyle opini... Nie ujmujac nikomu, ja np. nie lubie zdjec czarno bialych... czasem cos tam machne ale generalnie mi sie nie podobaja... moze jestem zachlysniety amerykaniskimi forami, gdzie kolor gra pierwsze skrzypce. Sam nie wiem. Tak poprostu lubie, ale oczywiscie nie neguje tego co napisales. Jedni lubia jablka inni pomarancze.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów