Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: London eye

Smile London eye

Do oceny fotka przerobiona w Lightroomie. Oryginal tez jest fajny ale tu uwazam ze aktualne kolory dodaja klimatu... antique b/w...

w stajni: Nikon D50 + nikkor 50mm F1.8 + nikkor 18-200mm F/3.5-5.6 VR
    sprzedane: nikkor 70-210mm F4-5.6D + nikkor 18-55mm F3.5-5.6

bombel
    Gość

Domyślnie

A pokaż oryginał...

Domyślnie

a oryginal taki tez mi sie podoba ale powtorze sie, uwazam ze pierwsze ma klimat... przyciemnienie rogow skupia uwage na glownym obiekcie a ujednolicenie kolorow powoduje ze sama konstrukcja nie wali tak czerwonym po oczach

bombel
    Gość

Domyślnie

Dziękuję. A faktycznie jedynka lepsza, ale byłem ciekawy, jak daleko sięgnęła obróbka. Obrazek niczego sobie, bardzo fajnie się prezentuje!

Domyślnie

dlaczego tak centralnie? fajna fotka, jedynka faktycznie bardziej
    pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Waldek
    Gość

Domyślnie

przeróbka - bardzo korzystna, niezła fotka, niezłe kółko - troche z rowerowym mi sie kojarzy
    U siebie mam ustawione forum w wersji z czarnym tłem - w związku z tym zdjęcie na brzegach zlewa sie ze stroną.
    W takich sytucjach cienka na jeden, dwa pixle ramka np. w kolorze szarym poprawilaby odbiór fotki.
    Wujek Dobra Rada Bardzo fajna fotka, mi te wycentrowanie kółka(znowu rowerowo) nie przeszkadza - kwestia gustu. Kolorowe tez niezle - inne.

Domyślnie

dzieki za opinie, faktycznie ramke mozna by dodac, dorzuce jak bede mial chwile czasu.... zdjecie robione troche w spartanskich warunkach bo z murka, na ktorym lezal plecak i na nim aparat tak to trzeba kombinowac jak sie zapomina statywu <sic!>

Oszczędny w słowach Awatar micruz
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Po przeróbce IMO lepiej. Dał bym jednak koło bardziej w lewo, choć z drugiej strony nie wiem czy na prawo nie czają się jakieś "śmieci", które zepsuły by zdjęcie.
    D50 i trochę złomu | Tylko Chuck Norris ma idealnie czystą matrycę

Uprawnienia umieszczania postów