1.
Szukaj
1.
faktycznie taki sobie. Kadr trochę słaby no i niewiele interesującego się tam dzieje...
Ja bym też horyzontu nie umieszczał w połowie wysokości kadru lecz albo niżej albo wyżej...
Kolory nawet ciekawe...
A co tu się stało? Niebo podmieniałaś i coś poszło nie tak? Sorry, ale widzimy tu totalny knot obróbkowy.
LED ZEPPELIN
Łoł... cos poszlo nie tak... ani kontrastu ani tematyki. O lini laczenia nieba z ziemia nie wspomne. Proponuje zapoznac sie z tym watkiem
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
No cóż, dziewczyna chciała pewnie udramatycznić niebo i nie zauważyła, że w tym czasie śnieg jej popadał tylko na wierzchołki drzew.Tematyka nie jest powalająca, ale zdjęcie wydaje się być całkiem przyzwoicie zrobione, tylko potem popsute obróbką.
A new shit has come to light...
Gdyby nie to niebo i to, co stało sie na drzewach, to byłby fajny widoczek. Dla mnie to niebo wygląda jak by było malowane pędzlem. Fajne chyba miejsce do jeżdzenia na kross-ie
Pozdrawiam
Jak dla mnie pagór jest fotogeniczny przez te bruzdy i brązowy kolor kontrastujący z ciemnoniebieskim niebem, ale:
1. trochę mniej zielonego na dole proszę;
2. zdecydowanie poprawić umiejętność wklejania "cudzego" nieba.
noo... lekki koszmarek wyszedł, nawet gdyby niebo było poprawnie wklejone to moim zdaniem nie pasuje w tym widoczku
2. Więc dla wszystkich zainteresowanych... tak wygląda fotka bez żadnej obróbki
Skontaktuj się z nami