Jak zwykle proszę o uwagi i porady.Pozdrawiam
Szukaj
Jak zwykle proszę o uwagi i porady.Pozdrawiam
Mnie się podoba, ... tak czułem na FF, że to Twoje
.
Pozdro. Wojtek
Calkiem fajny klimat, wspoltworzony przez gasnace swiatlo I dlugi czas naswietlania.
Nie wiem czy bym nieba ciut delikatniej kolorystycznie nie podal.
Ale, no klimacior I nastroj jest.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Napisał ktoś gdzieś o wypranych pierwszoplanowych kołkach, ja bym się zgodził z takim twierdzeniem. M/z ciut kontrastu na nich raczej by nie zaszkodziło. Reszta jest dobrze trafiona.![]()
LED ZEPPELIN
Przyznaj się Marianie kto Cię szkolił w obróbcezdaje się, że przesiadłeś się na inny program. A efekt bardzo mi się podoba
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Mnie się podoba, choć uwaga o kołkach słuszna, te z tyłu mają więcej kontrastu niż pierwszoplanowe.
A new shit has come to light...
Właśnie, właśnie ... Dać mocy i blasku pierwszym kołkom i będzie fajnie. Jeszcze uwaga na temat czasu naświetlania (przy takich zdjęciach jestem noga). Wolałbym to morze, takie bardziej eteryczne... Czyli dłużej...? Jak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi...Kadrowo bez większych uwag. Jeżeli już, to nie wiem, czy sam osobiście nie zostawiłbym tylko czerwonego nieba albo co najmniej uciął górę o centymetr. To tak dla większego skontrastowania planów. Pozdrawiam.
Co nieco poprawiłem , co o tym sądzicie.Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami