zdjęcia do reportażu pn "przed startem" i będzie ok. dla mnie 2
Szukaj
zdjęcia do reportażu pn "przed startem" i będzie ok. dla mnie 2
troche stary watek ale nie mialem ostatnio czasu. Faktycznie "przed startem" i mozna zrobic naprawde ciekawe fotki własnie w takim klimacie, bo akurat nie tyle ta dyscyplina nie pozwala zrobic ciekawych fotek 'w ruchu" bez solidnego zaangazowania - co akurat TdP. W ruchu - to znaczy w trasie - peleton jedzie 45km/h i piec razy to jest tylko na Orlinkureszta to "ino mig" i pojechali...
. Ale w okolicach Wałbrzycha sporo sie dzieje w kolarstwie wiec tematów nie zabraknie. A jak chcesz i nadal bedziesz tak bardzo "polowala na kolarzy w ruchu"
to przypomnij sie pod koniec sierpnia - może coś mi sie uda zrobic w kierunku ulatwienia Ci dobrego dostepu do tematu TdP.
Jeśli chodzi o ułatwienia do dostępu na TdP to miałam już kiedyś propozycje by jechać powiedzmy w którymś z aut za kolarzami. Nie wiem czy bardziej się da gdzieś wcisnąć
ale ok, zgłoszę się
![]()
A propos - czy to nie Pan czasem kazał mi nie stawać w kadrze na Skoda Auto Grand Prix w Szczawnie?
Pozdrawiam serdecznie
a propos...
cóż, są tam takie białe linie graniczne dla "mediów" Przed finiszem zazwyczaj zajmujemy możliwie najlepsze miejsce. Jak wtedy ktoś staje przed tą linia, to i przed nami (czyt:akredytownymi) A jestem tam czasem cały dzien tylko dla tej jednej fotki - jak x czy y finiszuje - pracuje dla nich, a bywały juz przypadki kiedy nikt z trzech zaprzyjaźnionych fotoreporterów nie miał tego "jednego jedynego" bo pan xy właśnie wlazł na linie obiektyw zawodnik.
Tyle tłumaczenia, bo o ile pamietam, nie byłem chyba zbyt chamskiChyba...
Generalnie robi to ochrona i bywa "mało miła" zwłaszcza dla nieznajomych, wtedy sie zagapili
zazwyczaj osobą postronnym nie nie udaje sie stanąc dłużej przed linią...
![]()
Hmm. Miły, niemiły. Stałam za linia, a ochroniarz w tym roku był bardzo miły i mnie wpuścił. Może dlatego, że miałam kamizelkę Foto (czyli byłam akredytowana)
Nie był Pan chamski a ja na szczęście potrafię łagodzić takie sytuacje, więc nie doszło do rękoczynówhehe
Pozdrawiam i następnym razem proszę lepiej na mnie uważać![]()
Skontaktuj się z nami