Witam szanownych forumowiczów.
Po dłuższej przerwie...
...zapraszam na jedno duże
1.
Szukaj
Witam szanownych forumowiczów.
Po dłuższej przerwie...
...zapraszam na jedno duże
1.
elegancko. jedyne co się trochę rzuca w oczy to zielone odbicie na dole kufla po prawej stronie (łączenie z podłożem)
![]()
FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800
aha i dodatkowo trochę przeszkadza to, że w kuflu jest piwo, a butelka jest pełna i zamknięta
FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800
prawda, dodatkowo podoba mi się podświetlenie tła które sprawia, że fajnie się zamyka w pasie światła cała kompozycja
Ciekawy kadr pełen pozornych sprzeczności.
Oczywiście pełna butelka i pełny kufel. To cieszy gdyż zawsze jest cos więcej do wypicia.
Ale, Ale butelka wyprzedza kufel. To ciekawe podejście.
I jeszcze szron na butli. Jest zbyt drobny. Pozostały po naklejce.
Zbyt wysilona wypowiedź. Jednak jest ciekawie.
Na zdrowie.
Dzięki wszystkim za komentarze!
Jeśli chodzi o pełną, zamkniętą butelke zdecydowałem tak to pokazać ponieważ wydaje się bardziej estetycznie niż w pół pusta butla. POzostaje jeszcze sprawa światła przy niepełnej butelce inaczej załamałoby sie swiatło w połowie co też mi się to nie widziało...
Butelka była czyściutka. Mnie też się nie podoba taki szron, stało sie tak dlatego ze szron zdązył się rozpuścić zanim zrobiłem zdjęcie co widać u podstawy butelki. Za długo się grzebałem bo jak nie piana to coś innego :P
Pozdrawiam
Wszystko pięknie ładnie, gdyby nie klej który został po zerwaniu etykiety.
Tak poza tym jest profeska, a piana w kuflu wręcz idealna.
Aż chce sie ogladać dzisiejszy mecz wraz z takim zestawem kibica![]()
Genialne zdjęcie, ale da się z niego zrobić jeszcze lepszePobaw się retuszem na butelce w miejscu naklejki i będzie naprawdę idealnie.
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Skontaktuj się z nami