Ogólnie ładnie ale jakoś mi tego dołu za dużo. Wolałbym bliżej to piwo bo tak jakoś daleko po nie sięgnąć![]()
Szukaj
Ogólnie ładnie ale jakoś mi tego dołu za dużo. Wolałbym bliżej to piwo bo tak jakoś daleko po nie sięgnąć![]()
Fajnie wyszło. Podoba się!Jak już się czepiać to poza zieloną podstawą kufla przyczepiłbym się do samej butelki. Mianowicie jak już mrozić to konkretnie albo wcale. Tu brakuje trochę kropel na szyjce butelki. Gotów pomyśleć, że ciepłe piwo Pan serwujesz
![]()
Jak czytam o perfekcji i genialnosci zdjecia oraz o tlumaczeniach ze na polpelnej butelce sie zle swiatlo rozklada to zastanawiam sie czy ktos zdjc zlosliwie nie podmienil. Bo ja widze masakrycznie uwalona klejem butelke, rozgazowane cieple piwo z dolozona piana na pol kufla. Jakby mi ktos podal w pubie tak piwo to poprosilbym o zwrot kasy.
Swiatla nie komentuje, bo trzeba by napisac elaborat![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
sailor skomentuj, człowiek się uczy na Twoich komentarzach
Odnośnie pełnego kufla i zamkniętej butelki, można by zadać pytanie identyczne jak do kury i jajka - co było pierwsze
Koledzy faktycznie wymienili kilka uwag, z którymi można się zgodzić. Ale z drugiej strony nie znamy genezy powstania zdjęcia. Nie chodzi tu o doszukiwanie się drugiego dna i poszukiwania ahtyzmu, tylko może nasz kolega po prostu uczy się robić takie zdjęcia i jest to jego pierwsze. Jeżeli jest to Yanosz Twoje pierwsze zdjęcie piwa - to pełen szacun.
Pomimo deficytu szronu, gazu i zamkniętej butelki - mi się bardzo podoba.
Ja tak nie umiem![]()
Skontaktuj się z nami