Mnie pora dnia bardzo odpowiada. To tuz przed wschodem słońca mnieniam? Kolory jak najbardziej na tak jednak ta zieleń na podłodze mogłaby być jaśniejsza, bardziej wyrazista. Góry deczko też bym ciachnął.
Szukaj
Mnie pora dnia bardzo odpowiada. To tuz przed wschodem słońca mnieniam? Kolory jak najbardziej na tak jednak ta zieleń na podłodze mogłaby być jaśniejsza, bardziej wyrazista. Góry deczko też bym ciachnął.
Toc nie bedziemy sie jak Kargul i Pawlak o miedze klocic.
Zwracam honor, bo to naturalne warunki, a nie bledy obrobkowe...choc ja bym tu nature lekko skorygowal.
Gdzieniegdzie rozjasniajac.
Ale dla scislosci dodam, ze tylko na zasadzie ostatniego szlifu, dopieszczenia zdjecia.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Chyba za mało ostatnio się na zachody słońca wybieramNie zmienia to faktu, że i tak ładnie.
Klimaciku tej odsłonie na pewno odmówić nie można.
Ale otwarcie przyznać muszę, że soksy z kopytek nie wysnute zostały.
Troszkę nad układem w kadrze można by jeszcze podumać.
Ułożenie elementów, perspektywa - do rozważenia następnym razem.
Co do ciemności podłogi, cóż ... może i zbyt dużo luxów tam nie ma, ale ja wolę tak podane, niż zbyt mocno ciągnięte i wyprane miało by być. Po prostu trzeba oglądać w ciemnym pomieszczeniu.
I walczymy Arturze dalej, bo zbyt długi rozbrat z aparacikiem i ustrojstwem obróbkowym lekki zamęt wprowadzić może.
Także czekamy na następne.
Skontaktuj się z nami