Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Za miedzą....

Domyślnie

Mnie pora dnia bardzo odpowiada. To tuz przed wschodem słońca mnieniam? Kolory jak najbardziej na tak jednak ta zieleń na podłodze mogłaby być jaśniejsza, bardziej wyrazista. Góry deczko też bym ciachnął.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Krzysiu to jest miedza pole łapało deczko światła, natomiast miedza jest wyższa i była bardziej w cieniu
    Toc nie bedziemy sie jak Kargul i Pawlak o miedze klocic.
    Zwracam honor, bo to naturalne warunki, a nie bledy obrobkowe...choc ja bym tu nature lekko skorygowal.
    Gdzieniegdzie rozjasniajac.

Ale dla scislosci dodam, ze tylko na zasadzie ostatniego szlifu, dopieszczenia zdjecia.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Mnie pora dnia bardzo odpowiada. To tuz przed wschodem słońca mnieniam? Kolory jak najbardziej na tak jednak ta zieleń na podłodze mogłaby być jaśniejsza, bardziej wyrazista. Góry deczko też bym ciachnął.
    Tak dla ścisłości, to jednak zachód słońca
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Chyba za mało ostatnio się na zachody słońca wybieram Nie zmienia to faktu, że i tak ładnie.

Domyślnie

Klimaciku tej odsłonie na pewno odmówić nie można .
    Ale otwarcie przyznać muszę, że soksy z kopytek nie wysnute zostały .
    Troszkę nad układem w kadrze można by jeszcze podumać.
    Ułożenie elementów, perspektywa - do rozważenia następnym razem.
    Co do ciemności podłogi, cóż ... może i zbyt dużo luxów tam nie ma, ale ja wolę tak podane, niż zbyt mocno ciągnięte i wyprane miało by być. Po prostu trzeba oglądać w ciemnym pomieszczeniu .
    I walczymy Arturze dalej, bo zbyt długi rozbrat z aparacikiem i ustrojstwem obróbkowym lekki zamęt wprowadzić może .
    Także czekamy na następne .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów