Szukaj
Ja obstawiam, że wygra coś z silnikiem renault![]()
Q2:
Button, Webber, Massa out
Maldonado 1![]()
Nikon Fx
Wyniki kwalifikacji:
Button problemy, Webber się zamyślił nad swoim czasem i zapomniał wyjechaćMaldonado jakiś szybki dziś... Hamilton sklepał wszystkich. Zapowiada się ciekawy wyścig, zwłaszcza patrząc co opony pokazują podczas poszczególnych stintów.
EDYTA: Massa chyba już się psychicznie poddał...
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Ominely mnie kwalifikacje... widze, ze Maldonado sie wbil na P2, najs. I fajnie, ze Groszek i Kimi sa wysoko. Jutro trzeba bedzie obejrzec![]()
Kubicy ciągle nie ma ale nasz Kuba Giermaziak jutro startuje z 2 pola.
Pozdrawiam Beata
D300, D70s, N17-55, N80-200, T100/2.8, N50/1.8, SB-800, Raynox 250,
Tym bardziej, że Hamilton dostał karę za za małą ilość paliwa w baku i wystartuje z ostatniego pola tuż za dopuszczonym warunkowo Naranem. McLaren miał awarię, lecz spece wyliczyli w magiczny sposób, że gdyby Lewis dojechał do boksu miałby w baku 0,3 litra zamiast wymaganego 1 litra. Ostra kara, wyjątkowo niesprawiedliwa, tym bardziej biorąc pod uwagę przewagę jaką uzyskał Lewis nad resztą stawki. No ale cóż, w tej serii mnie już nic nie zdziwi. Jedno jest pewne Hamilton jest zły
Żeby nie zachowywać się jak niedouczeni dziennikarze trzeba powiedzieć: Giermaziak 2, Lukas 3, Szczerbiński 10.
EDYTA: Obecny tor będzie wymieniał się w kalendarzu z ulicznym w Walencji już od 2013 roku, zaczyna Barcelona.
Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 12-05-2012 o 22:47
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
a LT zmarł
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Skontaktuj się z nami