Close

Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 182

Wątek: Shanghai

woda
    Gość

Domyślnie

Niezły galimatias na ostatnim zdjęciu. Widzę, że na najniżyszm poziomie nie za bardzo jest gdzie stanąć ale tak sobie myślę, że warto byłoby spróbować gdzieś tam stanąc, zdrzeć oboekty w górę i złapać tą plątaninę dróg na tle nieba. Być może niewiele z tego wyszłoby ale może...

Bardzo ciekawy wątek. Egzotyczny dla większości z nas a do tego ładnie podany.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Chwile mnie tu nie bylo bo musialem przyzwyczaic sie do nowego sprzetu (Canon rox forever! ).

Tym razem Nanpu Bridge. Konstrukcja znana jezeli ktos lubi mosty, ale niestety slabo z foceniem bo z tego co sie dowiedzialem to nie jest podswietlany (przynajmniej tak zolty obserwator moich wyczynow powiedzial, mieszka w okolicy wiec raczej widzi co i jak). Najwazniejsze zdjecie mostu nie zostalo zrobione poniewaz musze dostac sie do budynku i sprobuje to zrobic pozniej, mam nadzieje ze bedzie najs. Ale nie bede zapeszal bo moze sie nie uda.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40. Ruch kurna jak na Wislostradzie w piatek co powoduje pewne problemy przy robieniu zdjec
    Odrobine wieksza

PS. zartowalem z tym nowym sprzetem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Chwile mnie tu nie bylo bo musialem przyzwyczaic sie do nowego sprzetu (Canon rox forever! ).
    PS. zartowalem z tym nowym sprzetem
    A juz chciałem wykrzyknąć: "Bracie, nareszcie jesteś!"

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

O zdjeciach bys cos napisal lobuzie, a nie sprzetem sie martwil...

Domyślnie

O zdjeciach bys cos napisal lobuzie, a nie sprzetem sie martwil...
    Ale co ja mam napisać!? Że są takie, że chcę wskakiwac w samolot i lecieć? Albo jeszcze chętniej na rower, żeby już tam drugiego nie kupować?
    Panorama przepiękna! Stateczek prześliczny. Dziwi mnie i zastanawia, że wcale, a wcale nie rozmyty, mimo że 45 sekund stałeś bez ruchu Nie było wiatru? Nic nie przepłynęło? Cuda jakieś.
    Tym razem, do niczego się nie czepnę Może tylko bym przygasił tę hydro-pagodę na 37, bo bije jasnością.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Woda bardzo spokojna, a stateczek na krotko przypiety do plotu, wiec duzo nie mogl sie ruszyc

Co do tej hydropagody (to jest jakas knajpa na wodzie, ciekawe czy mozna zrobic tym kolko po rzece) to fakt, mozna by troszke zgasic, ale w robocie musialem obrabiac foty jak parytyzant wiec wyszlo co wyszlo.

I wiesz, ze zawsze jestescie zaproszeni, niewazne czy Kitaj czy Warszawa

Domyślnie

A co ta panda na 36 do mnie mówi?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

上海夜骑 czyli Szanghaj najt rajd co sugeruje, ze to jakies motocklisto-graficiarze nasmarowaly pande

Domyślnie

上海夜骑 czyli Szanghaj najt rajd co sugeruje, ze to jakies motocklisto-graficiarze nasmarowaly pande
    To w takim razie, moja żona kazała napisać: "我的妻子,迎接你的妻子"
    Ostatnio edytowane przez mirekkania ; 30-07-2012 o 18:45

Domyślnie

panoramka wypas
    pozdro
    Nikon FX Tamron Tokina Nikkor Sigma Lowepro Panagor

Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów