Zdjęcia bardzo ciekawe jak i cały wątek, ale mnie zainteresowało z jakiego miejsca fotografujesz zwłaszcza 30 i 32 ?
Szukaj
Zdjęcia bardzo ciekawe jak i cały wątek, ale mnie zainteresowało z jakiego miejsca fotografujesz zwłaszcza 30 i 32 ?
Dzieki Marta!
Dzieki Kazik
O balaganie wiem, ale zeby zrobic tam mniej zabalaganiony kadr to trzeba polozyc znak, a nie wiem czy drogowcy kitajscy by sie ucieszyli... z drugiej strony jest to samo (a nawet gorzej bo znak leci przez srodek kadru praktycznieposzukam innego miejsca bo to nie jest jedyna wiazanka w tym miescie, moze tam uda sie zrobic cos dluzsza ogniskowa (bo tez o tym myslalem i poki co wybralem najmniejsze zlo).
To pomoc drogowa, mial biale lampki na tylku i wygladal jakby cofal, ale jechal do przodu
Juz znosi, bo nie stoi tam od wczoraj, a biorac pod uwage jaki tam jest ruch (chociaz po miescie tiry przeladowane nie lataj jak w PL bo lajtowo moga wskoczyc na obwodnice i ominac centrum) to jeszcze postoi
Z kladki, tamto skrzyzowanie jest bez pasow zeby uplynnic ruch (chociaz ten jest oczywiscie kontrolowany swiatlami co widac na zdjeciach) wiec to z okolo 5m wysokosci robione. Drabina by sie przydala, zeby regulowac wysokosc bo czasem te 5m (na oko, bo przeciez nie stalem tam z metrowka i nie mierzylem wysokosci kladki) to za duzo, a czasem za malo
Dzieki za komentarze! I zapraszam kiedys na wiecej![]()
Skontaktuj się z nami