Close

Strona 7 z 19 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 182

Wątek: Shanghai

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Troche pozno tu zajrzalem w maju i czerwcu pogoda jest ok (jezeli chodzi o temperature i wilgotnosc), ale zachmurzenie jest praktycznie caly czas ze wzgledu na smog

Dwie z wczoraj:

30. Kitajski sposob na brak miejsca na nowe drogi w samym Szanghaju takich drog na szczudlach jest lacznie ponad 200km

31. To jakis mikrohotel. Niestety nie ma jak za bardzo trafic z kadrem, zeby zlapac caly trawnik, chyba ze wezme swoja drabine 10m

Domyślnie

Zdjęcia są super. Tylko walkę z WB widać. Dlaczego te wiadukty są tak wysoko? Poza tym kontrast... mało miejsca na drogi a tu nagle taki ogrodzik :]
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trudnoonazwe Zobacz posta
    Zdjęcia są super. Tylko walkę z WB widać.
    Nie ukrywam, ze walka jest i to meczaca AWB glupieje przy kitajskich latarniach a PRE czasem nie mam na czym ustawic (ale chyba zaczne nosic chociaz biala kartke ). Dlatego nawet nie patrze na to, czy na jednej focie jest taki sam WB jak na drugiej - wazne zeby fota jako caloksztalt byla ok

Cytat Zamieszczone przez Trudnoonazwe
    Dlaczego te wiadukty są tak wysoko?
    Dlatego (wiem, ze WB tu lezy i kwiczy, bede musial zrobic poprawke ).

32.
    Cytat Zamieszczone przez Trudnoonazwe
    Poza tym kontrast... mało miejsca na drogi a tu nagle taki ogrodzik :]
    Oni lubia zielen, dlatego ogrodzik jest rowniez duzo parkow i innych takich klimatow... i takim budowaniem do gory po prostu prosciej zorganizowac ruch w miescie... ogolnie to nie ma rond i takich *******

Domyślnie

32. świetny kadr ! super zdjęcia czekam na jeszcze jeszcze !
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

32. To się nazywa skrzyżowanie wielopoziomowe!
    Bardzo chętnie wracam do Twojego wątku. Zdjęcia są bardzo klimatyczne. Dobra robota!

Domyślnie

32 jest fajne, ale jakiś bałagan masz w kadrze. Ten słup po prawo mi nie leży. Gdyby go wykastrować zdjęcie nabrałoby więcej lekkości.
    Gdybym stanął w tym miejscu, chyba użyłbym o drobinę dłuższej ogniskowej. I może również zadarł lekko nos do góry.
    Ale zdjecia fajne.
    No i czekam na lepsze ujecie ogródka z 31, razem z tym pałacem Królewny Śnieżki w tle Bardzo mnie intryguje.
    Fajnie w tym Kitaju...

Domyślnie

32 jest kapitalna - choc zgodze sie z przedmowca do slupa - ciekawe jak wyglada bez.

Ja mam pytanie do 30tki.
    Moze sie myle ale strzalki na ulicy prowadza wglab zdjecia - skad wiec biale linie (swiatla) ?? (jezdza pod prad czy jak )

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kujawsko-Pomorskie

Domyślnie

No, jestem ciekaw ilu mostowców i drogowców by zdziczało gdyby dostali do nadzoru projekt z 32.
    Super, mam nadzieję, że konstrukcja zniesie próbę czasu.

Domyślnie

Zdjęcia bardzo ciekawe jak i cały wątek, ale mnie zainteresowało z jakiego miejsca fotografujesz zwłaszcza 30 i 32 ?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    32. świetny kadr ! super zdjęcia czekam na jeszcze jeszcze !
    Dzieki Marta!

Cytat Zamieszczone przez kazwita Zobacz posta
    32. To się nazywa skrzyżowanie wielopoziomowe!
    Bardzo chętnie wracam do Twojego wątku. Zdjęcia są bardzo klimatyczne. Dobra robota!
    Dzieki Kazik

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    32 jest fajne, ale jakiś bałagan masz w kadrze. Ten słup po prawo mi nie leży. Gdyby go wykastrować zdjęcie nabrałoby więcej lekkości.
    Gdybym stanął w tym miejscu, chyba użyłbym o drobinę dłuższej ogniskowej. I może również zadarł lekko nos do góry.
    Ale zdjecia fajne.
    No i czekam na lepsze ujecie ogródka z 31, razem z tym pałacem Królewny Śnieżki w tle Bardzo mnie intryguje.
    Fajnie w tym Kitaju...
    O balaganie wiem, ale zeby zrobic tam mniej zabalaganiony kadr to trzeba polozyc znak, a nie wiem czy drogowcy kitajscy by sie ucieszyli... z drugiej strony jest to samo (a nawet gorzej bo znak leci przez srodek kadru praktycznie poszukam innego miejsca bo to nie jest jedyna wiazanka w tym miescie, moze tam uda sie zrobic cos dluzsza ogniskowa (bo tez o tym myslalem i poki co wybralem najmniejsze zlo).

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    32 jest kapitalna - choc zgodze sie z przedmowca do slupa - ciekawe jak wyglada bez.

Ja mam pytanie do 30tki.
    Moze sie myle ale strzalki na ulicy prowadza wglab zdjecia - skad wiec biale linie (swiatla) ?? (jezdza pod prad czy jak )
    To pomoc drogowa, mial biale lampki na tylku i wygladal jakby cofal, ale jechal do przodu

Cytat Zamieszczone przez szymkowsky Zobacz posta
    No, jestem ciekaw ilu mostowców i drogowców by zdziczało gdyby dostali do nadzoru projekt z 32.
    Super, mam nadzieję, że konstrukcja zniesie próbę czasu.
    Juz znosi, bo nie stoi tam od wczoraj, a biorac pod uwage jaki tam jest ruch (chociaz po miescie tiry przeladowane nie lataj jak w PL bo lajtowo moga wskoczyc na obwodnice i ominac centrum) to jeszcze postoi

Cytat Zamieszczone przez 12jelonkow Zobacz posta
    Zdjęcia bardzo ciekawe jak i cały wątek, ale mnie zainteresowało z jakiego miejsca fotografujesz zwłaszcza 30 i 32 ?
    Z kladki, tamto skrzyzowanie jest bez pasow zeby uplynnic ruch (chociaz ten jest oczywiscie kontrolowany swiatlami co widac na zdjeciach) wiec to z okolo 5m wysokosci robione. Drabina by sie przydala, zeby regulowac wysokosc bo czasem te 5m (na oko, bo przeciez nie stalem tam z metrowka i nie mierzylem wysokosci kladki ) to za duzo, a czasem za malo

Dzieki za komentarze! I zapraszam kiedys na wiecej

Strona 7 z 19 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów